PREMINULA SLAVNA LEPOTICA! Prvi suprug se oprostio od voljene glumice: Nije mi bila samo SESTRA, već i...

Autor:

Zabava

29.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica preminula pre 11 dana, a tek su danas saopštene tragične vesti!

PREMINULA SLAVNA LEPOTICA! Prvi suprug se oprostio od voljene glumice: Nije mi bila samo SESTRA, već i...

Foto: Pixabay

Sveća

Dženifer Lik, poznata glumica, preminula je 18. marta u svom domu na Jupiteru, na Floridi. Dženifer je preminula nakon borbe sa neurološkom bolešću, a vest o njenoj smrti svetski mediji su preneli danas, 11 dana nakon njene smrti.

Dženifer, koja je bila poznata po svojoj letopi, najpoznatija je po ulozi u filmu "Tvoje, moje, naše", koji je snimljen 1968. godine. Glumila je i u sapunicama kao što su  "Another World", "Guiding Light", "One Life to Live", "The Young and the Restless"...

Rođena je 28. septembra 1947. godine u Kardifu u Velsu, a odrastala u mnogim zemljama  Engleska, Kanada, Izrael... Karijeru je počela sa 17 godina u seriji Majkla Nikolsa. 

Kasnije se preselila u Los Anđeles i vrlo brzo dobila ulogu u filmu "Tvoje, moje, naše", gde je glumila ćerku Lusil Bol. Na setu je upoznala prvog muža, Tima Matesona. U filmu su glumili polubrata i polusestru u porodici od 18 dece. 

Njen prvi suprug se i oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i oprostio od nje.

- Tešska srca delim vesti o smrti Dženifer Lik. Nije mi samo bila sestra u filmu "Tvoje, moje, naše", već i voljena prva žena - napisao je Tim.

- Bila je neverovatna žena, jaka, divna i neverovatno talentovana. Moje saučešće njenom suprugu Džejmsu i njihovim prijateljima - dodao je on.

Oni su se venčali 1968, a razveli 1971. godine. Osamdesetih se povukla iz glume i nastavila da radi kao agent za prodaju nekretnina. Tada je upoznala drugog supruga Džejmsa Dariju. Pored supruga, ostavila je i ožaleošćenog braka, Keneta Lika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading