POLICIJA DOVELA OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE U ZATVOR! Marica sa Radetom stigla u policijsku stanicu

Autor:

Hronika

07.04.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenikov otac u pritvoru, supruga angažovala advokata

POLICIJA DOVELA OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE U ZATVOR! Marica sa Radetom stigla u policijsku stanicu

Foto: ST/Dragan Kadić


Rade Dragijević, otac Dejana Dragijevića, koji je osumnjičen da je pomogao sinu u prikrivanju tela Danke Ilić, branio se ćutanjem u tužilaštvu, a posle toga mu je određen pritvor do mesec dana. Prema saznanjima Informera, Rade je, po savetu advokata, odlučio da ne odgovara na pitanja tužioca, što po zakonu ima pravo.

Zanimljivo je da je Radetu advokata našla njegova supruga Svetlana Dragijević, a njegovo ime je Nebojša Živanović.

 


Tragični slučaj Dalibora Dragijevića

Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima, saopštio je MUP, pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

Reakcija komšije

Ekipa Republike danas se nalazi u mestu Zlot. Tamo smo zatekli jednog od retkih komšija Dragijevića koji je od jutros išao u njihovu kuću nakon vesti da su uhapšeni zbog ubistva devojčice Danke Ilić. Kako je objasnio, Svetlana Dragijević je u jako lošem stanju.

- Došao sam komšijski da se nađem sa Svetlanom. Izjavio sam joj saučešće. Muka je snašla. Kuka samo, loše joj, a kako bi joj i bilo - rekao nam je komšija u neformalnom razgovoru.

Kako je istakao, zna da je Dejan imao zdravstvenih problema, ali koliko se seća, Dalibor je bio zdrav.

- Niko ne zna šta da joj kaže, razumem i njih. Što se tiče Dalibora, on je bio zdrav koliko znam, ne znam šta se desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading