"ŠTA SU VAM BILE KRIVE DANKINE RUČICE": Oglasila se baka ubijene devojčice, pa zakukala: "Kako li si mogao čiko"

Autor:

Hronika

06.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i brat Dejana Dragijevića uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ovom zločinu i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

"ŠTA SU VAM BILE KRIVE DANKINE RUČICE": Oglasila se baka ubijene devojčice, pa zakukala: "Kako li si mogao čiko"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Tatjana Ilić, baka male devojčice Danke Ilić, koja je nedavno postala žrtva brutalnog zločina, obratila se javnosti putem društvenih mreža. Njena potresna poruka izazvala je talas emocija širom zemlje.

U svojoj objavi, Tatjana pita "čiko" zašto su joj oduzeli unuku, ističući da je cela Srbija tužna zbog ove tragedije. Izražava svoje neutešno stanje i pita se kako su počinioci mogli da budu tako bezdušni i da oduzmu život tako mladom biću.

Zašto čiko? Svi zbog mene suze liju Srbija je cela tužna, skupu cenu platila sam, a ni krivi na dužna. Samo što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove pa baciše mene mladu, i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako li si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Šta su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale - piše u potresnoj objavi koju prati crno bela fotografija male Danke, iste one fotografije koja se našla na žutoj Interpol poternici.

Foto: facebook

 

Poruka podrške i saučešća

Nakon Tatjanine objave, društvene mreže preplavile su poruke podrške i saučešća. Prijatelji, rodbina i građani iskazali su svoje duboko saosećanje porodici Ilić i osudili monstruozni čin počinjen nad malom Dankom.

Uhapšeni saučesnici

U međuvremenu, istraga je otkrila da su osumnjičeni, Srđan Janković i Dejan Dragijević, imali saučesnike koji su im pomogli da premeste telo male devojčice. Otac i brat Dejana Dragijevića uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ovom zločinu i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Tragedija koja je potresla javnost

Ova potresna priča, koja je uzdrmala čitavu zemlju, ostavlja dubok trag u srcima svih građana. Malena Danka, čiji je život prekinut na tako surov način, postala je simbol nepravde i izazvala je talas solidarnosti i podrške širom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading