DA LI JE DANKINO TELO BAČENO U SEPTIČKU JAMU? Evo šta se danas pretražuje u nadi da će se pronaći telo devojčice!

Autor:

Hronika

06.04.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak su uhapšeni radnici JKP "Vodovod" D. D. (50) i S. J. (50) pod sumnjom da su 26. marta ove godine ubili Danku Ilić (2).

DA LI JE DANKINO TELO BAČENO U SEPTIČKU JAMU? Evo šta se danas pretražuje u nadi da će se pronaći telo devojčice!

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

R. D. (73) i D. D. (40) uhapšeni su zbog sumnje da su pomogli Dejanu D. (50) u skrivanju tela dvogodišnje Danke Ilić. Osumnjičeni su navodno pomogli Dejanu D. da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, uz krivičnu prijavu, a biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Potvrda o priznanju zločina i određivanje pritvora

Osumnjičeni su sinoć saslušani u tužilaštvu, gde je jedan od njih priznao izvršenje krivičnog dela, dok se drugi branio ćutanjem. Na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru odredio im je pritvor u trajanju do 30 dana, zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti uticaja na svedoke i uništavanja tragova izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Nastavak istrage i pretraga terena

Načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić potvrdio je da će danas biti ponovo pretražene kuće osumnjičenih, ali i šira okolina. Takođe, biće pretražene septičke jame, a planirano je i poseta groblju. Cmolić je istakao da postoji mnogo lokacija koje će biti obiđene u okviru istrage.

- Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići - rekao je Cmolić.

Uhapšeni radnici JKP "Vodovod"

U četvrtak su uhapšeni radnici JKP "Vodovod" D. D. (50) i S. J. (50) pod sumnjom da su 26. marta ove godine ubili Danku Ilić (2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jasminka Kuzmanović

06.04.2024 20:46

Mene interesuje, a nemam koga da pitam, da li postoji onaj serum istine, ili kako se već zove, stvarno ili samo u špijunskim filmovima?