"ZNAO SAM DA SU PROSTI, ALI DA MOGU DA UČESTVUJU U TAKVOM ZLOČINU...": Komšija ispričao šta sve zna o osumnjičenom Dejanu i njegovom bratu!

Autor:

Hronika

06.04.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić, a saslušanje je trajalo duže od dva sata. Srđan Janković branbio se ćutanjem.

"ZNAO SAM DA SU PROSTI, ALI DA MOGU DA UČESTVUJU U TAKVOM ZLOČINU...": Komšija ispričao šta sve zna o osumnjičenom Dejanu i njegovom bratu!

Foto: Republika, Društvene mreže

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora, saopštio je MUP.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru - navodi se u saopštenju MUP-a.

Komšija Vasilije, koji živi dve kuće od njih, kaže da ih treba osuditi da ne vide bela dana za života.

- Smrta kazna i doživotni zatvor za te monstrume. Nisu ni oženjeni jer ko će takve budale. Pili su u centru sela stalno na stepenicama sedeći. Znao sam da su prosti, ali da mogu da učestvuju u takvom zločinu nije nikome palo na pamet - rekao je Vasa.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vesna

09.04.2024 09:25

Komsija Vasilije je dao naprecizniji opis ovih likova.

Vesna

09.04.2024 09:25

Komsija Vasilije je dao naprecizniji opis ovih likova.