DANKINE UBICE OTEŽAVAJU POTRAGU ZA TELOM DEVOJČICE! "Vrte priču" i ovako se PRAVDAJU!

Autor:

Hronika

04.04.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričali su kako je dete bilo na putu, ali da je, iako se nisu kretali velikom brzinom, nisu videli da je ispred vozila.

DANKINE UBICE OTEŽAVAJU POTRAGU ZA TELOM DEVOJČICE! "Vrte priču" i ovako se PRAVDAJU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, koji su uhapšeni pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2), otežavaju policijsku potragu za telom devojčice.

Kako piše Telegraf, Janković i Dragijević, koje je policija i juče izvela na teren gde se intenzivno tragalo za detetom, "vrte priču" i ne poklapaju im se iskazi o tome šta se dogodilo kobnog dana.

Ono što je sigurno jeste da su priznali da su dvogodišnju devojčicu 26. marta udarili službenim automobilom "fiat panda". Navodno je Janković bio za volanom. Međutim, ono što se naknadno dogodilo i dalje je nejasno.

Navodno se pravdaju da su bili pod uticajem alkohola, te da se ne sećaju tačno šta je bilo u trenutku kada je devojčica stradala.

Pričali su kako je dete bilo na putu, ali da je, iako se nisu kretali velikom brzinom, nisu videli da je ispred vozila.

Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova, a sumnja se da su osumnjičeni već sedam minuta kasnije na devojčicu naleteli službenim vozilom. Prema jednoj od verzija, dete je na mestu ostalo mrtvo, a oni su je potom ubacili u gepek i odneli na nepoznatu lokaciju, najverovatnije na obližnju deponiju gde su se tela otarasili.

Kako "Novosti" navode, devojčica je davala znake života kada su je udarila kola i kada je stavljena u gepek. Tačan uzrok smrti male Danke pokazaće obdukcija kada bude pronađeno telo.

Policija i dalje intenzivno traga za telom male Danke, a Srđan i Dejan navodno ne mogu da se sete gde su tačno telo bacili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading