NIJE SAMO METAK BIO U KOVERTI! Evo šta je POZNATI DOKTOR još zatekao ISPRED VRATA!

Autor:

Hronika

02.04.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

NIJE SAMO METAK BIO U KOVERTI! Evo šta je POZNATI DOKTOR još zatekao ISPRED VRATA!

Foto: shutterstock

Poznatom doktoru iz Beograda L.M. ispred stana ostavljena je koverta, a kako saznajemo, unutar nje bio je metak i njegov pečat.

Ispituje se da li reč o neslanoj šali ili je u pitanju pretnja.

Lekar je pre nekoliko godina prijavio da mu je upravo taj pečat ukraden.

- On nije mogao da kaže da li na nekog sumnja. Pretnje nije dobijao, ali ne zna ni da li je reč o neslanoj šali- kaže izvor.

O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Kako "Telegarf.rs" piše, slučaj je policiji prijavljen 20. februara ove godine.

Podsetimo, advokat iz Leskovca Lazar Ranđelović povređen je nedavno nakon što ga je u poslovnoj kancelariji napao otac njegovog klijenta.

Ranđelović je, prema nalazu lekara zadobio lake telesne povrede u predelu abdomena i ogrebotine na genitalijama jer ga je napadač prvo udario u predelu stomaka, a zatim uz reči pretnje da će ga ubiti stisnuo i vukao za genitalije.

Vikao je: "Iščupaću ti srce", vređao i psovao i pretio da neće na ovome da se završi. A sve to samo zato što je došlo vreme za naplatu troškova postupka, shodno važećoj advokatskoj tarifi“, kaže Ranđelović.

Goran J. (60) iz Leskovca, koji je napao Ranđelovića, priveden je i procesuiran od strane nadležnih organa, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Leskovac.

Nezvanično, prijavljeni je ranije već napadao drugog advokata.

Inače, Ranđelović je zastupao njegovog sina u krivičnom postupku, koji još uvek nije pravnosnažno okončan, i u toku je drugostepeni postupak po žalbi.

Klijent je okrivljen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i napuštanje lica povređenog u saobraćajnoj nezgodi.

"Napadi na advokate su sve češći, ne samo u Leskovcu, već u celoj zemlji. Smatram da ovakav vidu napada od strane bilo kog lica predstavlja zapravo napad na celu advokaturu. Znam za mnoge moje kolege kojima je prećeno, koji su fizički i verbalno napadani, ali iz nekog razloga o tome ćute. Ovakvi napadi utiču na nezavisnost advokature, kao i na bezbednost lica koja se bave pružanjem pravne pomoći. Mislim da bi trebalo svi da se zapitamo da li je normalno da u zemlji u kojoj postoji vladavina prava napadači mogu upasti u poslovne prostorije advokata i napasti ga čak i kad nisu njegovi klijenti", zaključuje Ranđelović, preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading