KAKO ZNAMO DA SU ŽENE POREKLOM IZ RUMUNIJE? Nekadašnji načelnik UBPOK Boro Banjac za Republiku progovorio O SLUČAJU MALE DANKE ILIĆ, evo kako on misli da je MOGU PRONAĆI!

Autor:

Hronika

01.04.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boro Banjac je izneo svoj stav povodom slučaja dvogodišnje devojčice Danke ilić.

KAKO ZNAMO DA SU ŽENE POREKLOM IZ RUMUNIJE? Nekadašnji načelnik UBPOK Boro Banjac za Republiku progovorio O SLUČAJU MALE DANKE ILIĆ, evo kako on misli da je MOGU PRONAĆI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Nekadašnji načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala i general u penziji, Boro Banjac oglasio se za Republiku, povodom slučaja dvogodišnje Danke Ilić, iz Bora, koja je nestala 26.marta, oko 13.45 časova u naselju Banjsko selo.
Komentarišući snimak iz Beča, koji je poslao jedan Srbin, a na kom se nalazi devojčica koja neverovatno podseća na malu Danku, Banjac kaže:

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Boro Banjac o slučaju nestale Danke

- Ajde da verujemo da je zaista Danka viđena u Beču, kako znamo da su žene  poreklom iz Rumunije? Ako je tako, onda nema dileme, Danku će pronaći uz saradnju naše, Austrijaske i Rumunske policije - smatra Banjac.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, Tanjug/Strahinja Aćimović, Društvene mreže

Nestala Danka Ilić za kojom traga čitav region

Inače, bečka policija je pokrenula istragu nakon što je objavljen snimak na kome se možda nalazi nestala Danka Ilić, dvogodišnja devojčica koja je nestala u Banjskom polju kod Bora. Markos Vitrih, predstavnik bečke policije, izjavio je da je snimak dešavanja na tramvajskoj stanici u subotu popodne deo tekuće istrage, ali da je problem što je prošlo dosta vremena od nastanka snimka do obaveštavanja austrijske policije, prenosi Blic.

Republika

Foto: facebook

 U Beču snimljena devojčica koja je identična Danka Ilić za kojom se traga

Vitrih je istakao da je izgubljeno oko 10 sati dok je video poslat mejlom srpskoj policiji, a zatim je srpska policija kontaktirala austrijsku policiju. Ovaj propust u brzini reakcije može biti ključni faktor u istrazi, s obzirom na to da je moguće da su osobe sa snimka već napustile Beč i otišle u Mađarsku ili Rumuniju.

- Postoji taj snimak o jednom događaju u subotu popodne, na jednoj tramvajskoj stanici. Bečka policija pokušava da nađe dve žene koje se nalaze na snimku - rekao je Vitrih o slučaju nestale Danke Ilić.

Podsetimo, nestanak male Danke prijavljen u utorak 26. marta u 13.45 sati.
Devojčica je, prema rečima majke Ivane Ilić, nestala u momentu kad je ona otišla do automobila da trogodišnjem sinu vodu. Od tog dana se Danki gubi svaki trag. Na dan nestanka Danka je na sebi imala ljubičastu trenerku, maslinasto-zelenu jaknu i crne patike, a kosa joj je bila vezana u rep.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading