INSPEKTORI MAJKU DANKE ILIĆ IZVELI NA MESTO NESTANKA DEVOJČICE! Otac danas pre odlaska u policiju uradio jednu IZNENAĐUJUĆU STVAR!

Autor:

Hronika

30.03.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori su od Ivane tražili da im detaljno rekonstruiše njeno i kretanje njene ćerke, da im pokaže svaki korak i detalj koji su prethodili nestanku, kaže izvor.

INSPEKTORI MAJKU DANKE ILIĆ IZVELI NA MESTO NESTANKA DEVOJČICE! Otac danas pre odlaska u policiju uradio jednu IZNENAĐUJUĆU STVAR!

Foto: Printscreen, drustvene mreze, vladimir lukic, mup srbija

Roditelji dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju dok je navodno majka drugom detetu davala vodu, bili su popodne u policiji, u koju su odvojeno došli i prema pisanju medija, večeras su izašli iz stanice. 

Sa njima je obavljen razgovor, sa ocem drugi put, a majka je peti put pozvana u policiju.

Kako je otac prošao poligraf, a majka ga odbila zbog, kako je navela, trudnoće, naloženo je veštačenje njenog telefona, iz koga je, dosta stvari izbrisano. Međutim, iako je majka Ivana Ilić brisala podatke iz telefona, policija do njih može da dođe. 

- Veštačenjem će biti utvrđeno da li su poruke i pozivi sa Ivanog telefona brisani, kao i zbog čega. Ukoliko jesu, policija će svakako imati uvid u sve i podaci će biti povraćeni. Takođe se proveravaju i dostupni snimci sa kamera za video-nadzor, kao i bazne stanice preko kojih može biti utvrđeno ko se kretao u rejonu u kom je devojčica nestala - kazao je izvor Kurira govoreći o potrazi za Dankom Ilić.

Policija je, kako Kurir nezvanično saznaje, i danas sa Ivanom Ilić išla na mesto gde je njena ćerka nestala u Banjskom Polju kod Bora.

- Inspektori su od Ivane tražili da im detaljno rekonstruiše njeno i kretanje njene ćerke, da im pokaže svaki korak i detalj koji su prethodili nestanku. Majka je objasnila tačno gde se ko nalazio od njih neposredno pre i u momentu kad je devojčica nestala - kaže izvor.

Miloš Ilić, otac male Danke, pojavio se danas oko 14 sati, u pratnji roditelja, u policiji u Boru gde je došao na novi informativni razgovor u vezi sa nestankom ćerke. On se, inače, oglasio kasno preksinoć na Instagramu gde je objavio fotografiju nestale ćerke i poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti nađena živa i zdrava. Danas je, međutim, obrisao svoj nalog na ovoj društvenoj mreži.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading