EVO ŠTA SE ZAISTA DESILO U MLADENOVCU: Nije bilo pucnjave!

Autor:

Hronika

30.03.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna vest sa Kosmaja.

EVO ŠTA SE ZAISTA DESILO U MLADENOVCU: Nije bilo pucnjave!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Iako je prema prvim nezvaničnim saznanjima bilo reči da je večeras došlo do pucnjave u jednom od sela na Kosmaju, te da je u toku akcija "Vihor" i da su putevi blokirani, ispostavilo se da to nije tačno. 

Na licu mesta bila je samo intervencija zbog glasne muzike, jedan je doveden u stanicu i nema pucnjave.

Da podsetimo, pucnjava sa čak devet žrtava odigrala se prošle godine 4. maja kod Mladenovca, kada je Uroš Blažić započeo krvavi pir u selu Malo Orašje gde je na uzvišenju kod spomenika upucao pet momaka dok su proslavljali rođenje setrića jednog od njih.

Monstrum je izleteo naoružan iz kola i pucao u šokiranu decu. Više njih je ranio, a neki su uspeli da pobegnu. Zatim je otišao u svoje rodno mesto i kod škole na klupicama pucao u mlade koji su slušali muziku puštenu na mobilnom telefonu i pijuckali piće. Tu je ubio na licu mesta policajca van dužnosti i njegovu jedinu rođenu sestru kao i njihovog druga.

Posle toga je oteo jednog taksistu sa mušterijom, devojkom koja je slagala da je trudna da bi odobrovoljila monstruma. Taksista je Blažića povezao gde je tražio, kod ujčevine u Vinjište kod Kragujevca i potom slučaj prijavio policiji. Blažić je uhapšen već ujutru, a pronađen je u štali svog ujaka.

Otac monstruma, inače bivše vojno lice, takođe je lišen slobode, pošto je policija u njegovoj kući, kao i u Uroševoj pronašla čitav arsenal oružja, a zbog istog krivičnog dela slobode su lišeni i Blažićev ujak Goran G. i brat od ujaka Boris. Tužilaštvo za svu trojicu traži višegodišnje kazne zatvora.. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading