UŽAS KOD VELIKOG ORAŠJA: Vozilo u potpunosti izgorelo! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.03.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar se dogodio na samo par metara od prvih kuća.

UŽAS KOD VELIKOG ORAŠJA: Vozilo u potpunosti izgorelo! (FOTO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Na regionalnom putu Smederevo - Velika Plana, nedaleko od Velikog Orašja, danas u toku popodnevnih časova, desio se veliki požar koji je u potpunosti uništio jedno vozilo. Vozilo koje je izgorelo bilo je mini kamion sa prikolicom, na kojoj se nalazilo nekoliko buradi i motor za zalivanje.

Veliki plamen i gust dim

Požar je bio velikih razmera, praćen ogromnim plamenom i gustim dimom koji se nadvio nad ovim delom sela, bio je vidljiv i 3 kilometara iz Velike Plane. Uz to, požar se dogodio na samo par metara od prvih kuća i na oko 300 metara od centra sela, što je izazvalo zabrinutost među meštanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Intervencija vatrogasne i hitne pomoći

 

Na lice mesta su odmah izašli vatrogasci i ekipa hitne pomoći. Srećom, požar je brzo ugašen, a na lice mesta je stigla i šlep služba kako bi uklonila izgorelo vozilo.

Nepoznati uzrok požara

Za sada se ne zna kako je došlo do požara i da li ima povređenih. Na mestu događaja se javila ogromna gužva i kolona vozila od nekoliko stotina metara, što je dodatno otežalo saobraćaj na ovom delu puta. Uzrok dodatne gužve su i radovi na putu između Velikog Orašja i Velike Plane u dužini od nekoliko kilometara.

Ovaj događaj je izazvao zabrinutost među meštanima sela Veliko Orašje, a nadležni organi će sprovesti istragu kako bi utvrdili uzrok požara i eventualnu odgovornost za ovaj incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading