UŽAS KOD PLJEVALJA: Krvoločni pas lutalica napao muškarca, komšije mu spasile život!

Autor:

Svet

29.03.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je zadobio teške telesne povrede.

UŽAS KOD PLJEVALJA: Krvoločni pas lutalica napao muškarca, komšije mu spasile život!

Foto: shutterstock

U pljevaljskom selu Vrulja, jedan muškarac je doživeo napad krvoločnog psa lutalice, što je rezultiralo teškim telesnim povredama. Napad se dogodio tokom jutarnjih sati kada je muškarac krenuo do prijateljevog doma blizu magistrale.

- Na njega se odjednom zaleteo pas, koji je krenuo da ga ujeda u predelu ruku i glave. Nekako je pokušao da se odbrani, ali uzalud. Zver je bila jača. Ko zna šta bi sa čovekom bilo, da nisu naišla dva prolaznika u vozilu. Oni su videvši šta se dešava, odmah se zaustavili i krenuli da pomognu, a morali su da usmrte psa i jedino tako spasu život nesrećnom čoveku - kaže za RINU jedan od meštana sela Vrulja.

Napadnuti muškarac zadobio je teške telesne povrede ruku i odmah je prebačen u bolnicu. Postoji mogućnost da će mu prst na jednoj ruci, kako dodaju meštani, možda morati da amputiraju.

Stanovnici sela Vrulja ističu da ovo nije prvi put da se suočavaju sa napadima pasa lutalica, ali je ovaj slučaj posebno zabrinjavajući. Kao jedan od primera, pre mesec dana pas je napao jednog od putara. Dodatno, meštani pretpostavljaju da su psi često izbačeni iz kola i ostavljeni u njihovom selu, s obzirom na to da se selo nalazi na medjuopštinskom putu između Bijelog Polja i Pljevalja.

- Pas je testiran na besnilo, srećom je utvrdjeno da nije pozitivan. Pretpostavljamo da je pas ovde izbačen iz kola i ostavljen, to se često dešava jer je naše selo na medjuopštinskom putu izmedju Bijelog Polja i Pljevalja. Pre mesec dana pas je napao jednog od putara - ističu stanovnici ovog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading