HELIKOPTERI NADLEĆU BANJSKO POLJE: Proverava se brdo iznad kuće gde je nestala Danka Ilić! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.03.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti dan potrage Danke Ilić

HELIKOPTERI NADLEĆU BANJSKO POLJE: Proverava se brdo iznad kuće gde je nestala Danka Ilić! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Helikopteri nadleću mesto nestanka male Danke Ilić (2) u Banjskom Polju kod Bora, pružajući podršku u potrazi za devojčicom.

Reporteri Republike javljaju da dva helikoptera lete nisko iznad brda iza kuće gde je poslednji put viđena, pažljivo pretražujući teren ispod sebe.

 

Letelice se polako pomeraju levo-desno kako bi detaljno pregledale svaki deo brda.

Po nalogu ministra Gašića danas će helikopteri MUP-a nadletati i opservirati širu oblast oko rejona gde je nestala dvogodišnja devojčica.

 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Helikopter iznad mesta gde je nestala Danka Ilić

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa kolegama iz MUP-a, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte u rejonu Banjskog Polja do grada Bora. Međutim, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se mala Danka Ilić nalazila na tom mestu. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena, pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Foto: Društvene mreže

Nestala Danka Ilić

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading