NOVI DETALJ SLUČAJA NESTALE DANKE ILIĆ (2)! Pronađena RUPA na imanju - kanali dužine 10 metara POVEZANI sa rudnikom!

Autor:

Hronika

28.03.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je obuhvatila ispitivanje poznanika, komšija, ali i roditelja.

NOVI DETALJ SLUČAJA NESTALE DANKE ILIĆ (2)! Pronađena RUPA na imanju - kanali dužine 10 metara POVEZANI sa rudnikom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić izazvao je zabrinutost čitave javnosti. Nakon što je njena majka prijavila nestanak u 13:45, više stotina policajaca i desetine novinara angažovani su u potrazi za devojčicom.

Intenzivna potraga

Istraga je obuhvatila ispitivanje poznanika, komšija, ali i roditelja. Otac je prošao poligrafsko testiranje, dok je majka odbila isto zbog trudnoće. Dodatno, njen telefon je odnet na veštačenje. U međuvremenu, ekipe vatrogasaca su istraživale rupu blizu kuće, pokušavajući da pronađu bilo kakav trag koji bi mogao ukazati na Danikino mesto boravka.

Misteriozni slučaj

Informacije o otkriću rupe na imanju i kanalima koji se prostiru na deset kilometara, povezani sa lokalnim rudnikom, dodatno su uznemirile javnost. Novi razvoj događaja, uključujući i činjenicu da su ekipe vatrogasaca pokušale da istraže podzemne tunele uz pomoć kamera i reflektora, dodatno je uveo slučaj u misteriju.

Analiza situacije

Gosti emisije "Usijanje" na TV Kurir, detaljno su analizirali situaciju, nudeći različite perspektive. Pukovnica MUP u penziji i narodna poslanica Narodnog pokreta Srbije, Slavica Radovanović, glavni urednik Kurira dr Ana Budak, i advokat Rajko Nedić izneli su svoje stavove i informacije vezane za slučaj.

Novi obrt u istrazi

Otkriće rupe na imanju i istraživanje podzemnih kanala dodatno su zakomplikovali slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić. S obzirom na sve veći broj informacija koje stižu, javnost i istražitelji sve više su zbunjeni i zabrinuti za sudbinu male devojčice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading