ISTRAGA JE IŠLA U TRI PRAVCA! Bratislav Gašić o jezivom ubistvu Danke Ilić: Ovo nam jedino nije bilo jasno!

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratislav Gašić o stravičnom ubistvu Danke Ilić!

ISTRAGA JE IŠLA U TRI PRAVCA! Bratislav Gašić o jezivom ubistvu Danke Ilić: Ovo nam jedino nije bilo jasno!

Foto: Republika

S.J. (50), iz sela Luka, osumnjičen je zajedno sa svojim kolegom D.D. (50) za ubistvo devojčice Danke Ilić.

Policija je još u ponedeljak došla po S.J.

- Svaku kuću u Banjskom polju su naši operativci obišli, svaki podrum, šahtu i zamrzivač pogledali. Istraga je išla u tri pravca. Nismo mogli da isključimo otmicu, da je dete neko, kao što je to bilo na kraju udareno kolima, i treća mogućnost da je dete živo. Više puta smo pričali sa majkom. Da li nam je bilo čudno što je posle tri godine došla u dvorište u kom je bilo dosta stakla i gvožđa, pa jeste. Ali smo morali dobiti sve informacije za potrebe istrage - rekao je on.

Kada je policija prvi put bila u pretresu, našla je određene tragove na bluzi koja je oduzeta. Policija je S.J. oduzela i automobil marke golf.

- Koliko je ubica hladnokrvan ukazuje na to da je nakon sto je ubio i bacio u smece Danku, kasnije otisao sa da je traži - kaže Gašić. 

S.J. je, prema pričama svedoka, 20 godina radio u "Vodovodu".

On je potom otišao u Nemačku da radi, međutim nije se dobro uklopio, pa se vratio, i nastavio da radi u "Vodovodu".

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je S.J. i D.D. određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog dela.

Podsetimo, istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading