UHAPŠENA POLICAJKA! Neverovatno šta je i kako muvala sa pasošima!

Autor:

Hronika

26.03.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je osumnjičena policajka vršila ovu zloupotrebu službenog položaja u periodu od decembra 2022. do avgusta 2023. godine.

UHAPŠENA POLICAJKA! Neverovatno šta je i kako muvala sa pasošima!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Policajka G. P. (45) uhapšena je pod sumnjom da je izvršila šest krivičnih dela zloupotrebe službenog položaja. Prema navodima, ona je omogućila izdavanje biometrijskih pasoša za šest osoba na osnovu falsifikovane dokumentacije i neistinitih podataka. Ova dokumenta su potom korišćena radi nesmetanog kretanja, iako su osobe imale zabrane ulaska u zemlje Šengenskog područja.

Sumnja se da je osumnjičena policajka vršila ovu zloupotrebu službenog položaja u periodu od decembra 2022. do avgusta 2023. godine. Tokom ovog vremenskog perioda, navodno je omogućila izdavanje biometrijskih pasoša na osnovu lažne dokumentacije, čime je omogućila osobama sa zabranom ulaska u zemlje Šengenskog područja da neometano putuju.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora unutrašnje kontrole sproveli su hapšenje osumnjičene policajke po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedena nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Očekuje se da će istraga razotkriti sve detalje ovog slučaja zloupotrebe službenog položaja i da će osumnjičena odgovarati pred zakonom za svoja dela.

Podsećamo, beogradska policija letos je uhapsila Ivanu Đ. (27), zaposlenu u policiji, zbog sumnje da su dilovali marihuanu i amfetamine, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom. M. (36) koji je izbegao hapšenje, raspisala poternicu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading