ŽENA ZMAJ! Policajka Gordana krenula na porođaj, a onda je iz automobila videla provalnika! U TEŠKIM BOLOVIMA POJURILA JE ZA NJIM, A ONDA GA JE I STIGLA! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.03.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen suprug je takođe pomogao u hvatanju razbojnika, a cela situacija se odvijala dok je Gordana već bila u porođajnim bolovima.

ŽENA ZMAJ! Policajka Gordana krenula na porođaj, a onda je iz automobila videla provalnika! U TEŠKIM BOLOVIMA POJURILA JE ZA NJIM, A ONDA GA JE I STIGLA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, shutterstock

Gordana Bosnić, inspektorka iz Beograda, doživela je nezaboravan 12. februar ove godine, kada je na putu do porodilišta doživela nešto što će pamtiti do kraja života. Uprkos bolovima, Gordana je uspela da uhapsi muškarca koji je pokušao da ukrade automobil, što je samo jedan od neverovatnih događaja koji su obeležili taj dan.

Gordana je tog dana započela jutro obavljanjem uobičajenih obaveza oko starije dece, ali je već tokom dana osetila bolove koji su ukazivali na početak porođaja. Uporna da još malo sačeka, Gordana je ipak odlučila da krene ka porodilištu kada su bolovi postali jači. Sa suprugom, koji radi u MUP Srbije kao forenzičar, krenula je ka bolnici, ne sluteći šta ih čeka na putu, piše Kurir.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Gordana Bosnić

 

Dok su se uputili ka bolnici, primetili su muškarca koji je pokušavao da ukrade automobil. Bez razmišljanja, Gordana je izašla iz auta i upustila se u poteru za razbojnikom, uspevši da ga zaustavi i drži sve do dolaska policijske patrole. Njen suprug je takođe pomogao u hvatanju razbojnika, a cela situacija se odvijala dok je Gordana već bila u porođajnim bolovima.


Nakon hapšenja razbojnika, Gordana je uspela da stigne do porodilišta gde je, uprkos svemu što se desilo prethodne noći, uspešno rodila sina Lazara. Težak 4.070 grama i dug 55 centimetara, Lazar je postao svetla tačka u neobičnom nizu događaja tog dana.

U policijskoj stanici u Zemunu, kolege su već u ranim jutarnjim časovima prepričavale neverovatnu priču o Gordani i njenom herojskom činu na putu do porodilišta. Gordana je postala glavna tema na sastanku, gde su je kolege nazivale hrabrom i ludošću, ali su svi bili zapanjeni njenom hrabrošću i odlučnošću.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading