VELIKO BRAVO ZA POLICAJKU IZ NOVOG SADA! Van dužnosti se suočila sa RAZBOJNIKOM koji je krao i maltretirao radnice!

Autor:

Hronika

27.02.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je uspela da spreči osumnjičenog u pokušaju bekstva i zadrži ga do dolaska patrole.

VELIKO BRAVO ZA POLICAJKU IZ NOVOG SADA! Van dužnosti se suočila sa RAZBOJNIKOM koji je krao i maltretirao radnice!

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su uhapsili M. K. (28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojničke krađe. Osumnjičeni je navodno ukrao parfeme u jednoj novosadskoj drogeriji i fizički napao radnice koje su ga primetile prilikom krađe.

Intervencija policajke van dužnosti

U ovom slučaju, ključnu ulogu odigrala je policijska službenica Policijske ispostave Novo naselje, koja nije bila na dužnosti u trenutku događaja. Ona je uspela da spreči osumnjičenog u pokušaju bekstva i zadrži ga do dolaska patrole, demonstrirajući hrabrost i odlučnost čak i van radnog vremena.

Zadržavanje osumnjičenog i dalji postupak

M. K. je zadržan do 48 sati i biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu uz krivičnu prijavu. Očekuje se da će dalji postupak utvrditi sve okolnosti ovog događaja i doneti odgovarajuću pravdu za ugrožene radnice i društvo u celini.

Podsetimo, crnogorska policija i Interpol i dalje aktivno tragaju za srpskim državljanima Veljkom Markovićem (32), njegovim stricem Milanom Markovićem (53) iz Loznice i Dejanom Jovanovićem (30) zbog sumnje da su učestvovali u pljački depoa Višeg suda u Podgorici.


Spektakularna pljačka

Pljačka se dogodila 11. septembra 2023. kada je službenica Višeg suda otkrila da postoji rupa u zidu depoa gde se čuva dokazni materijal protiv osumnjičenih lica. Uviđaj je otkrio da je iskopan tunel dug 30 metara koji vodi od depoa do stana u Njegoševoj ulici, preko puta suda.

Nedostajući dokazi


Nakon pljačke utvrđeno je da nedostaju pisani dokazni materijal, droga i oružje, ali tačan spisak nedostajućeg materijala još uvek nije objavljen javnosti.

Međunarodna potraga

Crnogorska policija i Interpol sprovode intenzivnu istragu i pretragu kako bi pronašli osumnjičene i doveli ih pred lice pravde. Ova spektakularna pljačka privukla je pažnju medija i javnosti širom regiona.

Veljko Marković (32), Milan Marković (53) iz Loznice i Dejan Jovanović (30) su osumnjičeni za učešće u ovoj pljački. Detalji o njihovoj prošlosti i eventualnim motivima za ovaj zločin još uvek nisu javno objavljeni. Međutim, njihovo bekstvo i dalje traje, što dodatno intrigira javnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading