KAD SAM NJIH IZGUBILA, MNOGO JE BILO TEŠKO! Lidija Vukićević pričom naterala suze na oči! Evo ko joj mnogo nedostaje (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica ogolila dušu!

KAD SAM NJIH IZGUBILA, MNOGO JE BILO TEŠKO! Lidija Vukićević pričom naterala suze na oči! Evo ko joj mnogo nedostaje (FOTO)

Foto: printscreen/TV Prva

Glumica Lidija Vukićević kaže da i danas ima poteškoće da nađe ljude koji joj prijaju kao što su nekad roditelji. Ona tvrdi da nema sagovornika s kojim može da priča o svemu, kao što se slagala u vezi sa raznim stvarima sa roditeljima dok su bili živi.

Gubitkom roditelja ja sam izgubila zaista iskrene, apsolutno krajnje iskrene sagovornike na bilo koju temu. Pokušavala sam da ih nađem u drugim osobama, ali je to sve veoma teško. Na svu sreću imam sinove koji razmišljaju svojom glavom i koji imaju svoje postulate u životu koji su oprečni mojima, što je normalno s obzirom na to da su muška deca.

Foto: youtube.com/printscreen

Lidija Vukićević

 

Niti sam ih vaspitavala da mislimo isto i da moramo da se slažemo jer sam uvek razmišljala ovako - majka koja želi da joj sin bude srećan u životu, ne sme da napravi maminu decu. Nijedna žena, evo ja prva, ne volim da imam maminog sina pored sebe, a bilo ih je uuuhu hu hu, kako da ne - kroz smeh je rekla Lidija i nastavila da priča o deci: 

Ja sam se zarekla da neće biti mamina deca, tako da oni to apsolutno nisu. Naravno, to nije otišlo u krajnost, ali prosto imamo i sukob mišljenja i često oni iz te njihove perspektive znaju da mi kažu: "Čekaj, moraš malo da prikočiš, ne možeš toliko da se daješ, ti si problem, nije problem neko drugi..." i meni to mnogo znači. 

Ja jesam veliki emotivac i jesam empatična, ali sam negde naučila, s obzirom na to da sam sa decom od neke njihove, jedan je imao četiri godine, drugi je imao sedam kad sam se razvela, da sam morala da budem i mama i tata i da sam morala da budem snaga i kada nisam mogla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading