RAZGOLITILA SE LIDIJA VUKIĆEVIĆ! Nova fotka glumice izazvala burne reakcije! Evo šta je radila u džakuziju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija redovno u emisijama priča kako se neguje i kako joj uspeva da zadrži u velikoj meri mladalački izgled.

RAZGOLITILA SE LIDIJA VUKIĆEVIĆ! Nova fotka glumice izazvala burne reakcije! Evo šta je radila u džakuziju! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Glumica Lidija Vukićević objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u kupaćem kostimu, a njena vitka linija u zapala je svima za oko, s obzirom na to da super izgleda u 61. godini života. 

Glumica se opustila u džakuziju uz muziku i piće, a najviše pažnje slika je privukla muškarcima koji su fanovi popularne glumice.

Inače, Lidija redovno u emisijama priča kako se neguje i kako joj uspeva da zadrži u velikoj meri mladalački izgled, pa je otkrila kake rutine ima.

 

 

Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život".

Vukićevićka je jednom istakla da nema ništa protiv estetske hirurgije, ali da ne smatra da se njome mogu rešiti svi problemi, pa je objasnila i kako uspeva sebe da motiviše.

Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete da prepravite celo telo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: "Ući ćeš u njih". To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading