LOŽILO GA JE DA ME GLEDA U SPAVAĆICI: Lidiju Vukićević proganjao muškarac, bio je spreman na sve da je POSMATRA U KREVETU!

Autor:

Zabava

10.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica podelila šok priču!

LOŽILO GA JE DA ME GLEDA U SPAVAĆICI: Lidiju Vukićević proganjao muškarac, bio je spreman na sve da je POSMATRA U KREVETU!

Foto: TV Pink/printscreen

U emisiji "Magazin In", koja se emituje na televiziji, voditeljka Sanja Marinković je ugostila poznatu glumicu Lidiju Vukićević. Tema emisije bila je posvećena muško-ženskim odnosima, a Sanja je postavila pitanje o tome kako javne ličnosti uspevaju da održe ozbiljne veze uprkos pritiscima javnosti.

Lidija Vukićević je istakla da javne ličnosti često trpe veliki pritisak kada je reč o njihovim ljubavnim životima. Ona je naglasila da očekivanja javnosti i medija mogu značajno uticati na privatne odnose, te da partneri javnih ličnosti takođe moraju biti spremni na život pod lupom javnosti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lidija Vukićević u emisiji "Magazin IN"

Jedan od zanimljivijih momenata emisije bio je kada je Lidija podelila svoje iskustvo o tome kako javni život može uticati na privatne odnose. Njeni komentari su izazvali pažnju publike, a njeno iskustvo je dodatno osvetlilo temu pritiska na javne ličnosti.

- Ja sam imala jednog muškarca u životu koji je 100 puta gledao moju predstavu! On jednostavno nije propustio ni jedno izvođenje. Početak predstave je bio jako interesantan, odvijao se u krevetu, a ja sam bila u toj sceni, i on je prosto morao to da gleda svaki put - rekla je ona i dodala:

- Ničeg vulgarnog nije bilo tu, ali je on jednostavno žele da gleda tu scenu. Čak je i znao tekst od reči do reči, bolje od glumaca. To je bila ozbilja situacija. Ja sam bila u nekoj spavaćici i to ga je izuzetno ložilo. Pošto je to bila rotirjuća scena, uvek s epitao ''A šta se dešava onda kada odete tamo'', a mi trčimo da se presvučemo - rekla je Lidija kroz osmeh.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Lidija Vukićević

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading