TAKO SMO OBOJE NASLEDILI MILIONE! Branka Sovrlić otkrila svoju intimu! Evo odakle su došle velike pare!

Autor:

Zabava

20.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo što su je prozvali milionerkom!

TAKO SMO OBOJE NASLEDILI MILIONE! Branka Sovrlić otkrila svoju intimu! Evo odakle su došle velike pare!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Branka Sovrlić

Pevačica Branka Sovrlić pričala je jednom prilikom kako su i ona i njen suprug došli do velikog novca, kao i da je to većinom bilo u okviru nasledstva. Ona važi za  jednu od najbogatijih pevačica na estradi, a ne krije da joj ne prija kada je zovu milionerka.

- Ja sam nasledila nešto od roditelja, a i suprug je nasledio dosta jer je iz jedne imućne porodice, otac mu je bio doktor nauka, putovao po svetu. Znate, kada imate ovde stan i kuću onda ispadnete milionerka. To me nervira. Uvek sam volela stilski nameštaj, pa sam to kupovala. Ekonomična sam - rekla je pevačica, pa je dodala: 

Foto: printscreen/RTVPink

Branka Sovrlić

 

Kada smo bili mladi imali smo želju da imamo kuću ili stan, sada sve to imam i želja mi je samo da budemo zdravi svi zajedno. Samo da nas prođe ova korona svuda u svetu. Džabe su sve pare sveta, vidite koliko smo pevača izgubili.

Branka je, inače, u mladosti izgubila bebu, posle čega nije uspela da ponovo zatrudni i ostvari se kao majka.

To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, i posle toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i decu od brata, koji mi je preminuo pre 3 godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca - iskrena je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading