BRANKA SOVRLIĆ U IZAZOVNOM IZDANJU STIGLA U ARENU: Pred Draganin koncert otkrila DETALJE o njihovom prijateljstvu koje do sad niko nije znao! (VIDEO)

Autor: O. B. / A. N.

Zabava

16.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica došla da podrći Draganu Mirković u Areni!

 

Pevačica Dragana Mirković večeras pravi prvi koncert u Areni u Beogradu, od zakazana dva, povodom obeležavanja 40 godina karijere. Posebno raduje vest da je ovaj koncert humanitarnog karaktera, te će sreću doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Dragana je nedavno objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje "Do poslednjeg daha" u korist onih kojima je to najpotrebnije.

Među prvima je ispred Arene došla je Draganina koleginica, pevačica Branka Sovrlić. Onase pojavila u jako atraktivnom izdanju, koje nije moglo da prođe ne zapaženo. Branka je ispred naših kamera poželela Dragni svu sreću, pa se prisetila da su 90. godina njih dve bila opijum za opasne momke, koji su im se udvarali. 

- Još od samih početaka se znamo i jako je volim. Sećam se još tih momenata kako je uvek volela da napreduje. Sećam se da je stalno, znam da je engleski htela da nauči dobro i da je uvek volela da napreduje. Vidite da sam bolesna, ali sam morala da dođem. Ja mislim da su na estradi svi humani, nisam upoznala nijednog pevača da nije hteo da izađe u susret - rekla je ona.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Branka Sovrlić stiglana koncert Dragane Mirković

Branka je nakon toga odvojila jednu pesmu Dragane Mirković koja joj je omiljena, a izabrala je sporiju pesmu, iako je istakla da inače voli življe numere. 

- Dobre su sve pesme, ali volim "Umirem majko"... Inače volim življe pesme - poručila je za Republiku Branka Sovrlić. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading