HTELA JE TATU DA POZOVE ONDA JOJ JE KOSTA KECMANOVIĆ SMESTIO METAK U GLAVU! Otac Andriane Dukić koju je ubio MONSTRUM sebi ne moze da oprosti OVU STVAR: Svaki dan idem na grob da je poljubim!

Autor:

Hronika

25.03.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dane Dukić ostaje neutešan u svom bolu!

HTELA JE TATU DA POZOVE ONDA JOJ JE KOSTA KECMANOVIĆ SMESTIO METAK U GLAVU! Otac Andriane Dukić koju je ubio MONSTRUM sebi ne moze da oprosti OVU STVAR: Svaki dan idem na grob da je poljubim!

Foto: Nikola Mutić, Facebok

Danas se nastavlja parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, kao i njihovog maloletnog sina Koste Kecmanovića, koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

- Tugujem, ne radim, osećam se krivim što smo se iz Francuske vratili u Srbiju - zavapaio je nesrećni otac devojčice Adriane Dukić na jednom od suđenja, jedne od deset žrtava, koje je u svom krvavom piru 3. maja prošle godine ubio Kosta Kecmanović u O.Š. "Vladislav Ribnikar.

Nesrećni čovek je ispričao da je cela porodica rođena i da je u Francuskoj živela do korone, ali da su odlučili da se presele u Srbiju jer su verovali da će deca ovde imati bezbrižnije i bezbednije detinjstvo, ali da su se očito u tome prevarili, za šta on krivi isključivo sebe.

Republika

Foto: Facebook

Kosta Kecmanović i Adriana Dukić

Hteli više da se posvete deci ali monstrum im uzeo malu devojčicu!

- Tamo smo radili po 12 sati, deca su vrlo brzo rasla, pričali smo. Vezani smo za Srbiju. Vaspitavani smo tradicionalno, poštovali smo sve praznike. Tamo smo se osećali kao stranci. Život je tamo bio težak. Hteo sam da se više posvetim deci i provodim vreme sa njima, da probamo neku novu avanturu i deca su htela da dođemo da probamo novu avanturu. Preselili smo se 2020. godine, bila je korona. U planu je bilo da dođemo ovde na godinu dana - započeo je svoje svedočenje otac ubijene devojčice i rekao da su planirali da u Srbiji ostanu svega godinu dana.

Istakao je da se životu u Srbiji radovala i njegova Adriana, koja je posle godinu dana provedenih u jednoj privatnoj školi sa bratom i sestrom, odlučila da promeni školu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dane Dukić sa suprugom

"Seo sam u auto, vozio sam kao ludak"

- Obećao sam joj da ću je posle škole voditi na suši. Nikad je nisam odveo i nikad mi se više nije javila. Tog jutra nazvala me je žena da mi javi da je bila pucnjava. Seo sam u auto, vozio sam kao ludak. Ispred škole sve zatvoreno. Adrianin telefon isključen. Svi ovi roditelji su bili oko mene tog dana. Tragična sudbina nas je spojila. Naša deca su bila mrtva, a niko nije smeo da kaže. Život nam je stao. Sebe krivim što sam došao ovde - uporno je ponavljao Dane Dukić dok su mu se suze slivale niz obraze.

Kaže da je za koji dan rođendan njegove ćerke i da život od 3. maja svih četvoro njih, on, njegova žena i dvoje dece provode na groblju.

Podsećamo, Kosta Kecmanović je 3. maja ubio devet svojih drugara u O.Š. Vladislav Ribnikar i Dragana Vlahovića, čuvara. Još petoro dece i nastavnicu istorije je ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading