ADVOKATICA OTKRILA: KOSTU KECMANOVIĆA NEKO VRBOVAO PREKO INTERNETA?! Otkrivene zastrašujuće teorije!

Autor:

Hronika

22.03.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović bio pod uticajem virtuelnog sveta.

ADVOKATICA OTKRILA: KOSTU KECMANOVIĆA NEKO VRBOVAO PREKO INTERNETA?! Otkrivene zastrašujuće teorije!

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY, ST/Dragan Kadić

Zora Dobričani pravni zastupnik tri porodice ubijene dece u masakru, u intervjuu koji je dala za Srbija Danas iznela je svoje stavove i mišljenje o celokupnoj situaciji, ali i o tome da ona i oštećene porodice sumnjaju da je upleten i neki pomagač ili podstrekač sa strane koji je uticao na mozak Koste Kecmanovića, kao i da je moguće da je to bio neki teroristički akt. 

Advokat ističe mogućnost da je Kosta Kecmanović bio pod uticajem virtuelnog sveta, posebno kroz igrice ratovanja i borbi. Ona naglašava da, iako su to virtuelne aktivnosti, iz njih se ipak može ispoljiti karakter pojedinca. Takođe, ističe da je moguće da je neko izvukao Kostine sklonosti izvan virtuelnog sveta.

 

- Neko ga je pokupio na internetu, video njegove sklonosti, moguće da je video njegove sklonosti ka oružju, da dobro puca, imate osim toga i te razne igrice ratovanja, borbi... Bez obzira što je to sve virtuelno, tu se ipak ispoljava karakter. Pa onda imate u tim igricama i komunikaciju i na taj način naprimer može, a postoji i druga mogućnost da nije bilo preko igrica, nego da je neko negde izvukao njegove sklonosti. Moram priznati da je bio vrlo nadaren mnogim stvarima, intresovanjima, tako da je moguće bio zanimljiv i da je ustvari to i dovelo do nesreće i njegove porodice i drugih porodica. A kod činjenice da je kuća bila puna oružja, da otac nije obezbedio oružje na adekvatan način samo je omogućila da se oružja i lati i da se sve to desi što se desilo i da se toliki mladi životi zauvek ugase i da toliki cvetovi uvenu, a nisu još ni procvetali. Samo kad vidite te fotografije i tu foto-dokumentaciju, ne znam šta bih vam rekla... Ne znam šta biste trebali da budete, kakav kamen da budete da vas jednostavno to ne dotakne, ne da vas ne dotakne, nego da vas ne razvali - rekla je Zora Dobričanin u intervjuu.

Potreba za istinom


Kako ona kaže, svi segmenti moraju da se provere i da se ispitaju do kraja. Cilj je da se utvrdi istina do tančina i da niko ne ostane nekažnjen. Posebno je teško, kako ona kaže, to što je izvršilac ovog teškog krivičnog dela krivično neodgovoran.

Podsetimo,Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak se zatim ustremio na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole i i njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je pucao u učenike i nastavnicu, šestoro ubio, a predavača Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Iva

22.03.2024 16:41

Ludak je ludak! Ne razumem sta hoce advokatica? Olaksavsjuce okolnosti, opravdanje? Monstrum za dozivotnu!

Odgovori 16 12
Advokat

22.03.2024 17:34

Žena redovno izmišlja priče, muti vodu iz njoj znanih razloga

Odgovori 19 6
Ljiljana

22.03.2024 23:44

Jadana ta deca, jadni su I njihovi bliznji koji su ostali posle njih. Velika Tuga.

Odgovori 11 2
Svetlana

23.03.2024 10:53

Advokatica iznosi predpostavke a nema dokaze.Izgleda da je potplacena od Kecmanovica jer usmerava istragu u pogresnom pravcu.Sva deca igraju igrice sa "pucacinama" pa niko nije postao masovni ubica.On je sam sa svojim bolesnim umom nasao inspiraciju da napravi masakr.Niko ga virtualno nije instruirao osim sto ga je otac obucio da rukuje vatrenim oruzjem i od njega napravio ubicu.Istraga treba da ide u pravcu porodice i da se tu ispitaju odnosi i inspiracija za pokolj skolskih drugovs i drugarica .

Odgovori 13 4