"BLAGO KUĆI KOJU ZAOBIĐU" PUČE BRUKA NA KONJARNIKU: Komšija snimio kako se dve devojke TUKU na parkingu (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.03.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je posebno privuklo pažnju na mrežama jeste intenzitet njihove svađe, koji je kulminirao fizičkim obračunom.

"BLAGO KUĆI KOJU ZAOBIĐU" PUČE BRUKA NA KONJARNIKU: Komšija snimio kako se dve devojke TUKU na parkingu (VIDEO)

Foto: Isntagram/192_rs

Na društvenim mrežama nedavno je objavljen snimak koji je izazvao dosta pažnje javnosti. Na snimku se može videti dve devojke, jedna sa vezanom kosom, a druga sa spuštenom, obučene u tamnu odeću, kako se sukobljavaju na ulici.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste intenzitet njihove svađe, koji je kulminirao fizičkim obračunom.


Žestoka svađa prešla u fizički obračun

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 



Prema dostupnim informacijama, sukob između dve devojke je eskalirao nakon verbalnog konflikta, što je dovelo do toga da su počele da se fizički obračunavaju. Pesničenje i povlačenje za kosu su samo neki od detalja koji su zabeleženi na ovom snimku.

Ovaj incident je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili svoje mišljenje o ovoj nemiloj situaciji. "Blago kući koju zaobiđu", jedan je od komentara koji ilustruje šok i osudu ovakvih postupaka.


Identitet učesnica tuče i motiv sukoba i dalje nepoznati

Do trenutka pisanja ovog teksta, nije bilo dostupno informacija o identitetu devojaka koje su učestvovale u sukobu, niti o tome šta je bio tačan motiv ove tuče. Policija je pozvana na lice mesta i incident je trenutno predmet istrage.

Ovakvi događaji ukazuju na potrebu za većom pažnjom i edukacijom o rešavanju konflikata na miran i civilizovan način, kao i na važnost sprečavanja nasilja među mladima.

U nadi da će ovaj incident poslužiti kao podsetnik na važnost mirnog rešavanja sukoba, ostaje da vidimo kakvi će biti dalji razvoj događaja i da li će biti preduzete odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Grrr

24.03.2024 13:22

Plavi most je tu odmah pored. Mozda se obracunavaju oko teritorije.