ŽENU NASRED ULICE NAPALA FAMILIJA POKOJNOG SUPRUGAI Hteli prisilno da je udaju za devera! NEZAPAMĆEN INCIDENT U SARAJEVU!

Autor:

Svet

18.03.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog ovog nasilnog čina, kako se spekuliše, leži u želji da novac i nasledstvo ostanu unutar porodice.

ŽENU NASRED ULICE NAPALA FAMILIJA POKOJNOG SUPRUGAI Hteli prisilno da je udaju za devera! NEZAPAMĆEN INCIDENT U SARAJEVU!

Foto: Shutterstock

U nedelju uveče, naselje Kovačići kod trolejbuske stanice u Sarajevu bilo je poprište brutalnog napada na ženu. Prema informacijama koje su stigle iz MUP-a Kantona Sarajevo, pet nepoznatih osoba napalo je žensku osobu, što je izazvalo veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Kako se saznaje o iz policijskih izvora, napad se dogodio u okviru porodičnog sukoba osoba romske pripadnosti. Naime, članovi porodice pokojnog muža žene navodno su je napali, prisiljavajući je da se uda za devera, odnosno brata svog pokojnog muža. Razlog ovog nasilnog čina, kako se spekuliše, leži u želji da novac i nasledstvo ostanu unutar porodice.

Ovaj događaj izazvao je veliku zabrinutost među stanovnicima naselja Kovačići, koji su šokirani brutalnošću napada. Lokalno stanovništvo je izrazilo ogorčenje i zahteva odgovarajuće mere nadležnih organa kako bi se osigurala sigurnost i mir u njihovom naselju.

MUP Kantona Sarajevo odmah je reagovao na dojavu o napadu i intenzivno traga za napadačima. U međuvremenu, žena je prevezena na hospitalizaciju radi utvrđivanja povreda, a prethodno nije bilo poznato o kakvim se tačno povredama radi.

Ovaj nemili događaj baca svetlo na probleme i tenzije unutar porodica, ali takođe ističe i potrebu za zaštitom žrtava porodičnog nasilja. Nadamo se da će nadležne institucije preduzeti adekvatne mere kako bi se osigurala bezbednost žrtava i sprečili slični incidenti u budućnosti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading