KARLEUŠA ME JE ODBLOKIRALA: Edita progovorila o pomirenju sa Jelenom, Desingerica joj uputio ŠOK REČI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović sinoć se pojavila na promociji novog albuma Nikolije Jovanović!

Pevačica Edita Aradinović ponovo je uspela da šokira javnost, ovoga puta svojim nesvakidašnjim izgledom na promociji albuma Nikolije Jovanović. Naime, Edita je ponosno prošetala novu frizuru za koju je otkrila da je zapravo rezultat njenog boravka na bazenu. 

- Došla sam ovde s bazena. Ovo što vidite je moja prirodna kosa. Bila sam u spa centru i pravo sam iz bazena ovde. Nije bilo šampona i maske, pa sam kosu samo prosušila. Mama mi je rekla: "Nosi tu kovrdžvu kosu, počela si da ličiš na sve druge" - rekla je Edita na samom početku razgovora. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Edita Aradinović

Edita je istakla da je fizički izgled manje bitan kada je u pitanju privlačnost muškarca, već da je ponašanje ključni faktor koji je privlači. 

- Moj tip muškarca nisu ni Desingerica, ali ni Nući. Jesu muževni, ali nisu moj tip. Oni su pre svega moje kolege. Ne radi se o fizičkom izgledu, mene privuče ponašanje. Moram da naučim da zadržim komentar za sebe i da ne shvatam sve lično. Ljudi su često nepristojni. Baš sam i sa Desingericom pričala kada mi je rekao: "Zašto si toliko luda?". Dao mi je savet da ne obraćam pažnju na opaske.

Edita je takođe otkrila da ju je Jelena Karleuša odblokirala na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Edita Aradinović i Sergej Pajić

- Nemam problem prva da se izvinim, pravična sam i emotivna. Ja sam impulsivna, ali pravedna - govorila je ona, pa se nadovezala na sukob sa Jelenom Karleušom:

- Ja sa njom nisam u svađi, odblokirala me je... Pomirile smo se - otkrila je Edita za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading