HIT IZLAGANJE NIKE TOŠIĆ OBIŠLO CEO INTERNET: Jelena i Duško će se posebno obradovati zbog njenog priznanja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić ide na takmičenja i osvaja nagrade!

HIT IZLAGANJE NIKE TOŠIĆ OBIŠLO CEO INTERNET: Jelena i Duško će se posebno obradovati zbog njenog priznanja! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Nika Tošić nedavno se vratila iz Pariza, gde je sa starijom sestrom Atinom pravila društvo mami, koja je učestvovala na Nedelji mode.

No, po povratku iz Francuske, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića imala je važno takmičenje, pa je pratiocima na Tiktoku otkrila kako je prošla:

– Imala sam takmičenje iz geografije. Mislila sam da neće biti preteško zato što je opštinsko. Ali, kada sam videla test, pomislila sam: „Zeznula sam se baš”. Učila sam sve, ali većina pitanja nije bila u knjizi. Rekoh, ja ću se ubiti... Ne verujem da ću proći – rekla je Nika.

– Geografija mi je omiljeni predmet, pored fizičkog, ali baš sam bila ubeđena da nemam šanse da prođem. Odgovorila sam više od pola, međutim, plašila sam se da nije sve tačno. A znala sam da, ako bih prošla taj test, ne bih radila kontrolni. Kada se završilo takmičenje, otišla sam na trening – ispričala je mlađa ćerka Jelene Karleuše, sve vreme se šminkajući ispred kamere telefona, koja joj je služila kao ogledalo.

 

 

Inače, Nika je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži, gde svakodnevno objavljuje svoje snimke, a brojni pratioci joj neprestano komentarišu, zbog čega je gotovo svaki njen video viralan, a svakim danom ima sve više i više fanova.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša otišla je u kafanu na porodični ručak, a glavna zvezda u provodu bila je njena naslednica Nika Tošić. Karleušu je posebno dirnula numera Tome Zdravkovića, "Noćas sam tužan, ciganko moja", pa je prosledila novčanicu ćerki da da muzičarima, dok se veselila i igrala uz pesmu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading