"NIJE SE ODAZVAO POZIVU POLICIJE": Novi detalji o grupnom napadu na Novom Beogradu

Autor:

Hronika

18.03.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak uveče, Novi Beograd je ponovo bio poprište nasilja kada je muškarac M.V. (36) primljen u bolnicu sa teškim povredama glave.

"NIJE SE ODAZVAO POZIVU POLICIJE": Novi detalji o grupnom napadu na Novom Beogradu

Foto: RINA

U petak uveče, Novi Beograd je ponovo bio poprište nasilja kada je muškarac M.V. (36) primljen u bolnicu sa teškim povredama glave. Prema njegovim navodima, grupa mladića ga je opkolila i brutalno pretukla dok nije izgubio svest. Ovaj događaj je izazvao šok i nezadovoljstvo među građanima, dok su nadležne institucije preduzele mere kako bi pronašle počinioce.


Neodazivanje na poziv policije

Iako su policijski službenici obavešteni o incidentu, M.V. se nije odazvao pozivu da da izjavu u policijskoj stanici. Ova činjenica dodatno budi sumnju i postavlja pitanje o mogućim razlozima za takvo ponašanje, prenosi Blic.


Teške povrede i obaveštenje tužilaštva

Nakon što su mu konstatovane teške povrede glave, M.V. je primljen na lečenje, dok je o celom slučaju obavešteno i tužilaštvo. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdile okolnosti napada i identifikovali počinioci.

Nasilje se može podeliti na tri kategorije: 1. Nasilje usmereno ka samom sebi 2. Nasilje između osoba 3. Kolektivno nasilje Nasilno delovanje može biti: 1. Fizičko 2. Seksualno 3. Psihičko 4. Emocionalno 


Potraga za nasilnicima

Policija je odmah reagovala i raspisala potragu za nasilnicima kako bi ih privela pravdi. Građani su pozvani da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji i hapšenju počinilaca ovog brutalnog napada. 

Ovaj događaj je još jednom pokrenuo pitanje bezbednosti građana na Novom Beogradu i istakao potrebu za efikasnim merama zaštite od nasilja u javnom prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading