UHAPŠENI NASILNICI KOJI SU PRETUKLI MUŠKARCA U INĐIJI: Mladići (21) palicama nasrnuli na čoveka (27)

Autor:

Hronika

14.03.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

UHAPŠENI NASILNICI KOJI SU PRETUKLI MUŠKARCA U INĐIJI: Mladići (21) palicama nasrnuli na čoveka (27)

Foto: shutterstock

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. O. (21) zbog nasilničkog ponašanja i J. V. (21), osumnjičenog za pomaganje učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako se sumnja, S. O. je sa više osoba za kojima policija intenzivno traga, na jednom parkingu u Inđiji, palicama zadao više udaraca po glavi i telu dvadesetsedmogodišnjem mladiću, dok se J. V. sumnjiči da je pomogao S. O. u skrivanju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Da podsetimo, u ponedeljak, u Inđiji, dogodio se užasan incident kada je mladić doživeo brutalno prebijanje pred svojom majkom, suprugom i bebom. Izuzetnom srećom, zadobio je samo lakše povrede, a u pokušaju da ga zaštite od grupe nasilnika, očajnički su ga branile i njegova supruga i majka.

O jezivom napadu postalo je poznato nakon što je anonimna osoba poslala video zapis masovne tuče na Instagram profil 192.rs, ne pružajući nikakve informacije o identitetu pretučenog mladića.

Srbiju je potreslo brutalno nasilje prikazano na snimku.

Na snimku nadzorne kamere, napravljenom 11. marta, vidljivo je kako je mladić u zelenoj jakni izašao iz svoje kuće i uputio se prema svom „Volkswagen Touareg“ automobilu, držeći bebu u nosiljci.

Dok je smeštao bebu na mesto suvozača, pored vozila se pojavila i njegova majka. U tom trenutku, na njih su nasrnula četiri mladića sa kačketima, koji su odmah počeli agresivno da napadaju mladića u zelenoj jakni.

Dvojica su ga udarala palicama, dok su se ostala dvojica služila pesnicama. Jedan od napadača je mladića podigao i bacio na beton, nakon čega su svi zajedno nastavili sa prebijanjem, koristeći i ruke i noge, kao i palice. Mladić je u samoodbrani pokušavao da ih odbije nogama.

Majka, žena u godinama, sve vreme je pokušavala odbiti napadače od svog sina, vrišteći u pokušaju da ih zaustavi. Kako se napad bližio kraju, pridružila se i supruga napadnutog, takođe očajnički pokušavajući da otera nasilnike.

Napadači su pobegli svega 30 sekundi kasnije, a supruga napadnutog momka je zatim aktivirala kameru na svom telefonu i snimila ih, što će policiji biti od velike koristi u njihovom pronalaženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading