TUKAO GA I TERAO DA PIJE: Horor u Podravini! Nije hteo da mu PREPIŠE IMOVINU, pa zavšio KIDNAPOVAN - Jezivi detalji ZLOSTAVLJANJA!

Autor:

Svet

21.03.2024

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je žrtva potpisala ugovor o doživotnom izdržavanju u strahu za svoj život, okrivljeni je preuzeo njen novčanik, bankovne kartice, ličnu kartu i mobilni telefon.

TUKAO GA I TERAO DA PIJE: Horor u Podravini! Nije hteo da mu PREPIŠE IMOVINU, pa zavšio KIDNAPOVAN - Jezivi detalji ZLOSTAVLJANJA!

Foto: Profimedia

Muškarac od 49 godina s ludbreškog područja postao je žrtva 46-godišnjeg muškarca koji je pokušao da ga zatoči i prisili na prenos celokupne imovine na njega. Ova neobična i uznemirujuća priča privukla je pažnju javnosti, a detalji ovog slučaja otkrivaju duboku manipulaciju i zlostavljanje.

Pokušaj prisilnog prenosa imovine

Prema informacijama sa ePodravine, okrivljeni 46-godišnjak najpre je pokušao da iznajmi deo kuće od 49-godišnjaka, ali je zatim tražio da potpiše ugovor o doživotnom izdržavanju u njegovu korist. Kada je vlasnik to odbio, okrivljeni je prešao na pretnje i fizičko nasilje, čak mu i slomivši rebra, uz prisiljavanje na konzumiranje alkohola.

Prinudno zatočeni i prisiljen na ispijanje alkohola

Nakon što je žrtva potpisala ugovor o doživotnom izdržavanju u strahu za svoj život, okrivljeni je preuzeo njen novčanik, bankovne kartice, ličnu kartu i mobilni telefon. Dalje, muškarca je zatvorio u hotelskim sobama u Stubičkim Toplicama i Svetom Križu Začretju, prisiljavajući ga na ispijanje alkoholnih pića.

Okrivljeni u istražnom zatvoru

Nakon što je okrivljeni uhapšen, veće varaždinskog Opštinskog suda prihvatilo je predlog državnog tužioca i produžilo je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih dela. Ova priča je izazvala uznemirenost u lokalnoj zajednici i pokrenula raspravu o zaštiti pojedinaca od ovakvih oblika zlostavljanja i manipulacije.

Ovaj slučaj predstavlja jasan primer kako su ljudi ponekad izloženi riziku od zloupotrebe i nasilja, te ističe potrebu za jačom zaštitom i podrškom žrtvama ovakvih zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading