"SVAKODNEVNO SU MU PRETILI SILOVANJEM, TO JE BILO STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE:" Jezivi detalji smrti Stanimira Brajkovića, hrabro se držao i bez žalbe preminuo u tišini

Autor:

Hronika

23.03.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni Stanimir Brajković je navodno danima trpeo zlostavljanje i batine Lazarevčana Srećka S. (20), Saše S. (20) i Dalibora P. (22) koji su bili smešteni u istoj ćeliji sa njim.

"SVAKODNEVNO SU MU PRETILI SILOVANJEM, TO JE BILO STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE:" Jezivi detalji smrti Stanimira Brajkovića, hrabro se držao i bez žalbe preminuo u tišini

Foto: Društvene mreže, E stock, Printscreen/https://www.youtube.com/@RTSSajtZvanicniKanal

Javnost je zgrožena monstruoznom smrću Stranimira Caneta Brajkovića (74) u Kazneno-popravnom zavodu Padinska Skela, kada je otkriveno da je skončao na jedan od najgorih načina, silovanjem i mučenjem.

On je navodno danima trpeo zlostavljanje i batine Lazarevčana Srećka S. (20), Saše S. (20) i Dalibora P. (22) koji su bili smešteni u istoj ćeliji sa njim.

Danima su mu pretili batinanjem i silovanjem, a Stanimir i dalje nije želeo da pristane na njihov zahtev da im daje novac i kupuje u kantini. To je bilo stravično iživljavanje, a nijednog trenutka nije želeo da pokaže bilo kakvu emociju, niti da pokaže strah - kazao je izvor Informera.

Stanimir na pregledu kod lekara, iz svog dostojanstva nije želeo da otkrije kroz kakav pakao je prošao, već je u tišini i bez ikakve žalbe preminuo.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica Stanimira Brajkovića

On je bio čovek starog kova. Za njega nije bilo normalno da mu neki klinci naređuju šta će da radi. Iako je znao da se radi o grupi devijantnih momaka, koji mogu svakako da ga nadvladaju, on im se do poslednjeg dana suprotstavljao. Za njega nisu postojali uslovi, jer je i sam po prirodi bio prgav i radio je ono što samo on smatra da treba. Kada mu oni nešto narede, on je oštro odbijao, ali tačno je i da je zbog toga bio vređan i maltretiran, i da je zlostavljan zbog toga, ali nije želeo da im se samostalno potčini. Iako je trojici monstruma koji su ga mučili to bio jedini cilj - priča izvor Informera.

- Stanimir im je čak u jednom trenutku uzvratio, kada je jednog od njih ošamario i šutnuo u genitalije. To je u njima izazvalo dodatni bes i onda su nasrnuli na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading