UHAPŠEN ŠEF KABINETA SNEŽANE MALOVIĆ ZBOG KRAĐE ORDENJA! Određen joj pritvor!

Autor:

Hronika

22.03.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O daljim radnjama koje tužilaštvo preduzima u cilju rasvetljavanja svih detalja predmetnog krivičnog dela javnost će biti blagovremeno obaveštena.

UHAPŠEN ŠEF KABINETA SNEŽANE MALOVIĆ ZBOG KRAĐE ORDENJA! Određen joj pritvor!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U opsežnoj akciji hapšenja koja je organizovana od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i Uprave kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala lišeno je slobode nekoliko lica. 

Prema navodima krivične prijave, za sada 10 lica je u saizvršilaštvu iz kancelarije za ordenje, koja se nalazi u desnom krilu SIV-a izvršilo tešku krađu državne imovine i to 43.000 državnog ordenja izuzetno velike vrednosti.

Među uhapšenima za krađu ordenja je i Sanja Starčević šef kabineta Snežane Malović. Sanji je određen pritvor. 

U nastavku preduzimanja dokaznih radnji prema 10 lica za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika i iz kancelarije za ordenje SIV-a i tom prilikom oduzeli 43.000 državnog ordenja, a o čemu je javnost već obaveštena, Treći osnovni sud u Beogradu je odredio pritvor prema osumnjičenima i to Z.I. (rođen 1971.godine), Sanji Starčević (rođena 1980.godine), A.N. (rođen 1961. godine) i T.A (rođen 1964. godine). 

O daljim radnjama koje tužilaštvo preduzima u cilju rasvetljavanja svih detalja predmetnog krivičnog dela javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu nastavlja sa Upravom kriminalisticke policije, Sluzbom za suzbijanje kriminala dalji rad na rasvetljavanju svih detalja predmetnog događaja i utvrđivanja identiteta svih lica koja su učestvovala u ovoj teškoj krađi državne imovine, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Solo

22.03.2024 21:54

Ajde da vidimo da li ce ikog da osude za ovakvu kriminalnu kradju drzavnih medalja i ordenja..ili ce i to opozicija da proglasi napadom na njihovu lopovsku organizaciju..