"UPRAVO ČITAM DA JE ČOVEK SILOVAN..." Oglasila se sestra Srećka osumnjičenog za jezivo mučenje i UBISTVO U ZATVORU - Otkrila ŠOKANTNE detalje! (FOTO)

Autor:

Hronika

22.03.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presuda otkriva da je Stanimir B. završio iza rešetaka zbog bacanja petarde sa terase svog stana za doček Nove godine. Upravo u tom periodu, on postaje žrtva brutalnog zlostavljanja koje je kulminiralo njegovom smrću.

"UPRAVO ČITAM DA JE ČOVEK SILOVAN..."  Oglasila se sestra Srećka osumnjičenog za jezivo mučenje i UBISTVO U ZATVORU - Otkrila ŠOKANTNE detalje! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock, facebook

Porodična drama uzdrmala je javnost kada je M.S., rođena sestra Srećka Stefanovića (20), saopštila da je njen brat zajedno sa Sašom Stankovićem (21) i Daliborom Petrovićem (21) osumnjičen za brutalno zlostavljanje i mučenje Stanimira B. (74) u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Grobno mesto

 

Ova optužba izazvala je šok i nevericu kod ljudi koji su ih poznavali, budući da su osumnjičeni bili viđeni kao normalni i pristojni momci.


Porodični život osumnjičenih

M.S. je izjavila da je njena porodica bila šokirana saznanjem da je Srećko uhapšen, jer se nikada nije činilo da bi bio nasilan. Svedočenja o tome kako su Saša i Dalibor često posećivali njihov dom, dodatno su pojačala nevericu u vezi sa optužbama, piše Blic. 

- Ne mogu da verujem. U šoku sam. Njih trojica su drugari, bili su normalni. Rasli smo svi zajedno. Saša i Dalibor su čak i oženjeni, imaju i decu  - rekla je ona. 

- Upravo čitam da je čovek silovan, strašno. Koliko znam, moj brat je bio je dobar dečko i nikada nije bio nasilan. Ovo je strašno - kaže ona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

 

- Srećko je moj rođeni brat, on to nikada ne bi uradio. Stvarno sam u šoku, bio je dobar dečko. Njih trojica su se družili. Oni su dolazili kod nas kući. Ovo je strašno - kaže ona.​

Obrana osumnjičenih

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, Saša Stanković je negirao optužbe i pokušao da prebaci krivicu na Srećka, tvrdeći da ga je on primoravao da zlostavlja Stanimira B. Saša je čak tvrdio da je Srećko pretilično tukao i njega, iznoseći i informaciju o primanju terapije bensedin i čestim periodima spavanja, koji su dodatno zbunili javnost u vezi sa ovim slučajem.

Kazne osumnjičenih

Zanimljivo je da su ova trojica osumnjičenih bila u zatvoru zbog prekršaja pre nego što su optuženi za zločin nad Stanimirom B. Srećko je zbog saobraćajnih prekršaja robijao 370 dana, Dalibor 175 dana, dok je Saša završio u zatvoru na 10 dana zbog nedostatka karte za prevoz.

Republika

Foto: rts/printscreen, Društvene mreže

Padinska skela

 


Tragičan kraj iza rešetaka

Presuda otkriva da je Stanimir B. završio iza rešetaka zbog bacanja petarde sa terase svog stana za doček Nove godine. Upravo u tom periodu, on postaje žrtva brutalnog zlostavljanja koje je kulminiralo njegovom smrću.

Optužbe i saslušanje osumnjičenih

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su optuženi da su zajedno izvršili krivično delo i pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života oštećenog Stanimira. Na saslušanju u tužilaštvu, Srećko se branio ćutanjem, dok su Saša i Dalibor izneli svoje odbrane.

Slučaj brutalnog zlostavljanja u zatvoru izazvao je nevericu i šok u javnosti, a porodice osumnjičenih su u potpunom neverstvu zbog ovih optužbi. Očekuje se dalji razvoj situacije tokom suđenja, koje će sigurno biti praćeno velikom pažnjom javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading