SASLUŠANI OTMIČARI IZ VRŠCA: Maltretirali sina poznatog biznismena, dostavljen predlog za određivanje pritvora

Autor:

Hronika

19.03.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv za otmicu bio je navodni novčani dug.

SASLUŠANI OTMIČARI IZ VRŠCA: Maltretirali sina poznatog biznismena, dostavljen predlog za određivanje pritvora

Foto: Instagram/ Iva Ogarević

sin

Petorica mladića iz Vršca, za koje se sumnja da su u noći između subote i nedelje oteli i maltretirali L.N. (20), inače sina jednog vršačkog preduzetnika, danas su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

Reč je o policiji dobro poznatim izgrednicima M.K.A. (23), R.T. (19), L.J. (23), L.T. (22) i M.L. (21), od kojih je jedan, kako se nezvanično saznaje, nedavno izašao iz pritvora.

Među njima je, takođe, nezvanično, i sin penzionisanog policajca.

Svi osumnjičeni su saslušani danas. Osnovnom sudu u Vršcu je dostavljen predlog za određivanje pritvora za sve osumnjičene - rekli su iz OJT u Vršcu.

Prema navodima zvaničnih organa, M.K.A. i R.T. su preduzetnikovog sina, uz pretnju nožem, te večeri naterali da uđe u automobil M.K.A. i zatim ga odveli u stan, koji je u vlasništvu M.K.A.

Tukli su ga i oduzeli mu sav novac koji je u tom trenutku imao kod sebe, kao i telefon, sat i zlatni lanac. Potom su došla i preostala trojica, koja su ga takođe tukla. Sumnja se i da je L.J. od preduzetnikovog sina tražio da mu plati 1.000 evra.

Protiv sve petorice policija je podnela odgovarajuće krivične prijave, a Tužilaštvo će, nakon saslušanja, odlučiti da li će ih i za koja krivična dela optužiti.

- Svim navedenim licima određeno je zadržavanje, zbog osnovane sumnje da su izršili krivično delo zlostavljanje i mučenje. Protiv M.K.A. i R.T. podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili i krivično delo protivpravno lišenje slobode i krivično delo razbojništvo kao saizvršioci, a protiv L.J.. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio i krivivično delo iznuda - kažu iz OJT Vršac.

Podsetimo, motiv za otmicu bio je navodni novčani dug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading