MUŽ ANE KNEŽEVIĆ ODBIO DA IDE NA POLIGRAF! Isplivali detalji iz istrage - Srbin odbio ispitivanje FBI!

Autor:

Hronika

17.03.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ane nema duže od mesec dana.

MUŽ ANE KNEŽEVIĆ ODBIO DA IDE NA POLIGRAF! Isplivali detalji iz istrage - Srbin odbio ispitivanje FBI!

Foto: Društvene mreže

Ana María Knežević Henao još uvek nije pronađena. Zajednička istraga španske nacionalne policije i FBI-ja o slučaju nestale žene, koja je, prema indicijama, oteta iz svog stana u Madridu noći 2. februara, otkrila je tragove kriminalne aktivnosti. Zbog toga je slučaj prebačen na sud za nasilje nad ženama.

Njen suprug David, od kojeg je pokušavala da se razvede i koji je takođe njen partner u tehnološkoj firmi u Floridi, odbio je da prođe poligrafski test ili detektor laži koji mu je ponudila američka federalna agencija, tvrde izvori upoznati sa istragom, za CASO ABIERTO, kanal za istraživanje i događaje španskog medijskog konglomerata Prensa Ibérica.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

Ana Marija, žena američkog porekla od 40 godina, preselila se u Madrid krajem 2023. godine. Angažovala je advokata u Floridi, gde je živela, kako bi započela postupak razvoda od svog muža, sa kojim je bila u braku 13 godina i s kojim je osnovala veoma uspešnu tehnološku kompaniju. 2. februara neko je došao u njen stan u Madridu i, prema glavnoj hipotezi istražitelja, bila je prisilno odvedena.

U stanu su pronađeni svi njeni lični predmeti osim mobilnog telefona i tableta. Sutradan, dve njene prijateljice su dobile poruke na engleskom i španskom jeziku u kojima je Ana Marija navodno saopštila da je upoznala osobu i da odlazi s njim na nekoliko dana na imanje u blizini Madrida, ali sa veoma lošim mobilnim signalom.

Prijateljice, porodica i istražitelji sumnjaju da je te poruke zaista napisala Ana Marija, već da ih je napisao njen otmičar, verovatno kako bi dobio vreme za bekstvo.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

Muškarac s kacigom je poprskao sprej na sigurnosne kamere u zgradi gde je Ana Marija živela, nekoliko sati pre nego što je nestala. Istražitelji su proveravali njene prijatelje u Madridu i moguće poznanike neposredno pre nestanka. Porodica je prijavila slučaj u Sjedinjenim Američkim Državama, a Anin muž, sa kojim je imala imovinu vrednu oko 15 miliona dolara, tvrdi da nije znao gde je ona. FBI se pridružio istrazi i predložio mužu da se podvrgne poligrafskom testu, što je on odbio.

Federalni američki policajci su otkrili da je veliki deo imovine kompanije Anu Marije i njenog supruga prodat u poslednje vreme, neke čak nakon nestanka žene. Muž nestale je angažovao advokata koji, u izjavama datim raznim američkim medijima, ističe njegovu nevinost i tvrdi da je bio u Srbiji, svojoj zemlji porekla, kada je njegova žena nestala. Što se tiče prodaje imovine, advokat tvrdi da je to dogovoreno sa ženom pre nekoliko meseci, javlja elPeriodico.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading