"OSTAVIO ME JE KAO PSA NA ULICI U BEOGRADU"! Isplivali jezivi detalji odnosa nestale Ane Knežević sa mužem Srbinom! IPAK; IMAO LJUBAVNICU!

Autor:

Hronika

22.02.2024

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno za mene. U tom trenutku sam već bila zlostavljana. Veoma agresivno. Tako da stvarno ne mogu., piše u poruci koju je navodno poslala Ana prijateljici, a prenosi Blic..

"OSTAVIO ME JE KAO PSA NA ULICI U BEOGRADU"! Isplivali jezivi detalji odnosa nestale Ane Knežević sa mužem Srbinom! IPAK; IMAO LJUBAVNICU!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević, žena koja je misteriozno nestala u Španiji, ostavila je svoje prijatelje i porodicu u neverici i zabrinutosti. Njen nestanak, obavijen misterijom, izazvao je lavinu spekulacija i brige među onima koji je poznaju.

Prema objavljenoj prepisci Ane i njene prijateljice koja je nedavno procurila, javnost je saznala o lošem odnosu između nje i supruga, Srbina Davida Kneževića.

Ana je u poruci otkrila da je bila zlostavljana i da je saznala da je njen suprug imao ljubavnicu u Bogoti. Ova saznanja dodatno su uznemirila javnost i postavila pitanje da li je njen nestanak povezan sa ovim događajima.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ana i David Knežević

 

- Bilo je to da je imao ljubavnicu u Bogoti. On je tamo bio sa njom čak i dok sam ja bila sa njim i pokušavala da popravim stvari kod terapeuta za parove i dok je vikao na mene da sam ku*ka što sam ga osuđivala pred drugima ("zašto sam jedina loša stvar bila ja", "problem je bio samo u meni"). Pravio je planove sa njom. Kasnije sam shvatila da me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu. Mislim da to ne mogu da oprostim. A o se*su ti neću ni pričati. Užasno za mene. U tom trenutku sam već bila zlostavljana. Veoma agresivno. Tako da stvarno ne mogu.. - piše u poruci koju je navodno poslala Ana prijateljici, a prenosi Blic..

Ana Knežević, koja je rođena u Kolumbiji i koja je od 2008. godine živela u SAD čije državljanstvo takođe poseduje, do prošlog leta bila je udata za Srbina Davida Kneževića (35), sa kojim je vodila privatni biznis.

Ona je poslednji put viđena 2. februara oko 22 sata ispred stana koji je iznajmljivala u luksuznom delu Madrida, a dan kasnije je sa njenog broja stigla čudna poruka njenoj najboljoj drugarici Sani, u kojoj se navodi da je “upoznala divnog čoveka na ulici i da ide sa njim nekoliko dana van grada”. Od tada više niko nije čuo ni video Anu.

Veče kada je nestala ispred jene zgrade je viđen maskiran muškarac koji je kamere preprskao crnim sprejem.

Šta je Anin muž David Knežević, koji se navodno sad nalazi u Beogradu, poručio preko advokata, pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading