MISTERIOZNE PORUKE KRIJU TAJNU NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ U MADRIDU? Tri nedelje nema ni traga ni glasa od nje, a nelogičnosti se samo nižu!

Autor: M.B.

Hronika

26.02.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idalje ni traga ni glasa od Ane Knežević.

MISTERIOZNE PORUKE KRIJU TAJNU NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ U MADRIDU? Tri nedelje nema ni traga ni glasa od nje, a nelogičnosti se samo nižu!

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Nestanak Ane Knežević, američke državljanke poreklom iz Kolumbije, u Madridu izazvao je veliku zabrinutost među njenim prijateljima i porodicom. Ana, koja je bila udata za Srbina Davida Kneževića, poslednji put je viđena 2. marta ispred stana koji je iznajmljivala, a od tada nema nikakvih informacija o njoj.

Čudne poruke i sumnjive okolnosti


Jedan od najupečatljivijih detalja vezanih za Anin nestanak su čudne poruke koje su stigle sa njenog telefona, a koje su izazvale zabrinutost kod prijatelja. Još uvek se istražuje poreklo tih poruka, koje su stigle na engleskom i španskom jeziku, i deluju kao da ih nije pisala Ana. Osim toga, njeni prijatelji tvrde da je Ana nikada ne bi otišla sa nepoznatom osobom, što dodatno budi sumnju u okolnosti njenog nestanka.

Brak sa Davidom Kneževićem

Ana je bila u braku sa Davidom Kneževićem više od deset godina, a njihov nedavni razvod doveo je Anu do odluke da se privremeno preseli u Španiju. Odluka da se naseli u Madridu doneta je u decembru prošle godine, a od tada je tamo boravila.

Policijska istraga

Policija u Madridu preduzela je intenzivnu istragu u vezi sa nestankom Ane Knežević. Njeni prijatelji i porodica aktivno su uključeni u potragu, pružajući sve moguće informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju Ane. Istraga je u toku, a nadležni organi čine sve napore kako bi pronašli trag o njenom nestanku.
Podsetimo

Tri nelogičnosti koje su privukle pažnju istražitelja

- Prva se odnosi na različite informacije u vezi sa odnosom supružnika koji nisu zajedno već četri meseca. Prema rečima Aninih drugarica, oni su imali užasan odnos i njihov rastanak je prošao veoma burno, uz mnoštvo teških reči, što potvrđuje i prepiska koja je isplivala u španskim medijima. S druge strane, zastupnik Davida Kneževića, advokat Ken Padovic, tvrdi sasvim suprotno, a to je da su se njih dvoje rastali prijateljski - navodi izvor iz istrage i dodaje da ovu nelogičnost produbljuje i prepiska između supružnika koja je isplivala u španskim medijima.

- Druga nelogičnost je činjenica da je njen bivši suprug, Srbin David, preko svog advokata izjavio da želi da Ana bude pronađena što pre, dok njene drugarice tvrde suprotno. Ova nelogičnost produbljuje tajnovitost slučaja, ostavljajući javnost u neizvesnosti i zbunjenoj oko pravih okolnosti Aninog nestanka.


Kao što su preneli španski mediji, David je odbio poziv španskih istražitelja za razgovor, čime je dodatno zakomplikovao situaciju. Ovakvo odbijanje saradnje sa istražiteljima budi sumnje i postavlja pitanja o tome da li postoje informacije koje bi mogle biti od značaja za rasvetljavanje ovog slučaja, a koje David možda ne želi da podele.

- Treća nelogičnost, do koje se došlo dosadašnjom istragom, tiče se Davidove lokacije u momentu kad je Ana nestala. Inspektori proveravaju da li je tačna informacija koju su dale Anine drugarice, a prema kojoj je David, preko svog advokata Padovica, poručio da je u vreme Aninog nestanka bio u Srbiji, dok je, navodno, Aninim drugaricama priznao da je bio na Floridi i da se tek spremao na put za Srbiju - preneli su mediji reči sagovornika iz istrage.

Uključenje FBI-ja u potragu za Anom Knežević

Nestanak Ane Knežević privukao je pažnju javnosti širom sveta, a nedavno uključenje FBI-ja u potragu dodatno je naglasilo ozbiljnost situacije. Ana je poslala čudnu poruku svojim drugaricama pre nestanka, navodeći da odlazi na nekoliko dana sa prijateljem kog je nedavno upoznala. Ova poruka je izazvala pometnju među istražiteljima i ostavila ih sa mnoštvom pitanja bez odgovora.

Susret sa maskiranim muškarcem na nadzornim kamerama

Jedan od ključnih momenata u istrazi je snimak nadzornih kamera na kojem se vidi maskirani muškarac kako dolazi do Aninog stana u luksuznom delu Madrida. Koristeći sprej, on je onesposobio kamere i dodatno otežao istražiteljima da prate tragove vezane za Anin nestanak. Ovaj misteriozni susret i dalje budi sumnju da je ovaj čovek na neki način povezan sa nestankom mlade Kolumbijke udaje za Srbina.

Iako su ovi detalji šokantni, istražitelji i dalje nastavljaju sa naporima da rasvetle ovaj slučaj i pronađu Anu Knežević. Sve oči su uprte ka daljim razvojima događaja koji će možda konačno otkriti istinu o Aninom nestanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading