OVO SU TRI MISTERIJE U VEZI SA NESTANKOM ANE KNEŽEVIĆ: Jedna od nelogičnosti je njen BIVŠI SUPRUG! Potraga i dalje u toku!

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozni nestanak u Madridu.

OVO SU TRI MISTERIJE U VEZI SA NESTANKOM ANE KNEŽEVIĆ: Jedna od nelogičnosti je njen BIVŠI SUPRUG! Potraga i dalje u toku!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Španski istražitelji i dalje tragaju za Anom Knežević (40), srpskom snajkom koja je nestala početkom februara u Madridu. Iako je prošlo nekoliko nedelja, inspektori nastavljaju intenzivnu istragu kako bi pronašli trag o nestaloj ženi.

Ispitivanje svedoka i snimci sa nadzornih kamera

Tokom istrage, istražitelji su dosad ispitali mnogobrojne svedoke i prikupili snimke sa nadzornih kamera kako bi rekonstruisali rutu kretanja nestale Ane. Ovi koraci su od suštinskog značaja za mapiranje njenih poslednjih aktivnosti i mogu pružiti ključne informacije o njenom nestanku.

Tri nelogičnosti koje su privukle pažnju istražitelja

- Prva se odnosi na različite informacije u vezi sa odnosom supružnika koji nisu zajedno već četri meseca. Prema rečima Aninih drugarica, oni su imali užasan odnos i njihov rastanak je prošao veoma burno, uz mnoštvo teških reči, što potvrđuje i prepiska koja je isplivala u španskim medijima. S druge strane, zastupnik Davida Kneževića, advokat Ken Padovic, tvrdi sasvim suprotno, a to je da su se njih dvoje rastali prijateljski - navodi izvor iz istrage i dodaje da ovu nelogičnost produbljuje i prepiska između supružnika koja je isplivala u španskim medijima.

- Druga nelogičnost je činjenica da je njen bivši suprug, Srbin David, preko svog advokata izjavio da želi da Ana bude pronađena što pre, dok njene drugarice tvrde suprotno. Ova nelogičnost produbljuje tajnovitost slučaja, ostavljajući javnost u neizvesnosti i zbunjenoj oko pravih okolnosti Aninog nestanka.

Kao što su preneli španski mediji, David je odbio poziv španskih istražitelja za razgovor, čime je dodatno zakomplikovao situaciju. Ovakvo odbijanje saradnje sa istražiteljima budi sumnje i postavlja pitanja o tome da li postoje informacije koje bi mogle biti od značaja za rasvetljavanje ovog slučaja, a koje David možda ne želi da podele.

- Treća nelogičnost, do koje se došlo dosadašnjom istragom, tiče se Davidove lokacije u momentu kad je Ana nestala. Inspektori proveravaju da li je tačna informacija koju su dale Anine drugarice, a prema kojoj je David, preko svog advokata Padovica, poručio da je u vreme Aninog nestanka bio u Srbiji, dok je, navodno, Aninim drugaricama priznao da je bio na Floridi i da se tek spremao na put za Srbiju - preneli su mediji reči sagovornika iz istrage.

Trag FBI-ja za Anom Knežević

FBI je uključen u potragu za Anom Knežević, a njena sudbina i dalje predstavlja misteriju. Prema dostupnim informacijama, Anine drugarice su primile čudnu poruku od nje u kojoj je navedeno da ide na nekoliko dana sa prijateljem kog je nedavno upoznala. Ova poruka je dodatno zakomplikovala istragu, ostavljajući mnoštvo pitanja bez odgovora.

Sumnjiv susret na nadzornim kamerama

Jedan od ključnih momenata u istrazi je snimak nadzornih kamera na kojem se vidi maskirani muškarac kako dolazi do Aninog stana u luksuznom delu Madrida. On je iskoristio sprej kako bi išarao kamere, čime je dodatno zamaglio tragove vezane za Anin nestanak. Ovaj misteriozni susret i dalje budi sumnju da je ovaj čovek na neki način povezan sa nestankom mlade Kolumbijke udaje za Srbina.

Iako su ovi detalji šokantni, istražitelji i dalje nastavljaju sa naporima da rasvetle ovaj slučaj i pronađu Anu Knežević. Sve oči su uprte ka daljim razvojima događaja koji će možda konačno otkriti istinu o Aninom nestanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading