NESTALA ANA KNEŽEVIĆ KORISTILA APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE: Policija Madrida istražuje sa kim se dopisivala!

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiv odlazak u kuću nadomak Madrida.

NESTALA ANA KNEŽEVIĆ KORISTILA APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE: Policija Madrida istražuje sa kim se dopisivala!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Nestanak bivše srpske snajke, Ane Knežević, američke državljanke kolumbijskog porekla, izazvao je zabrinutost među njenim prijateljima i porodicom. Pre nego što je nestala, Ana je najavila svoj odlazak u kuću nadomak Madrida sa čovekom kog je upoznala na ulici, koristeći aplikaciju za upoznavanje "Bambl".

Ana je svojoj prijateljici Sani Remo poslala poruke u kojima je izrazila sreću zbog upoznavanja "nekog divnog" muškarca i najavila odlazak na selo, što je izazvalo sumnju kod njenih bliskih osoba. Istog dana kada je nestala, maskirana osoba sa kacigom na glavi sprejem je blokirala sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je Ana stanovala, dodatno komplikujući situaciju i podstičući sumnje u vezi sa njenim nestankom.

Uloga španske policije i FBI-a

Španska policija je u sklopu potrage ispitivala sve osobe sa kojima je Ana komunicirala putem aplikacije za upoznavanje, ali trenutno nema konkretnih informacija o rešavanju slučaja. U potrazi za poslednjim signalima Ane Knežević uključio se i američki FBI, dodatno proširujući obim istrage.

Najbolja prijateljica Ane Knežević je istakla da je suprug, David Knežević, odbio da pomogne u potrazi za svojom suprugom i nije došao u Španiju kako bi pružio podršku. Međutim, advokat Davida Kneževića je demantovao ove tvrdnje, naglašavajući da David nema veze sa nestankom svoje supruge i da će se uskoro vratiti na Floridu, gde su zajedno živeli.

Novi život u Španiji

Ana se odselila u Madrid nakon razvoda, kako bi započela novi život. Prema rečima porodice i prijatelja, preselila se u Španiju krajem prethodne godine, nakon što je došlo do razvoda, iako postupak još nije pokrenut zbog tehničkih poteškoća u vezi sa imovinom.

Sumnje i istraga

Istraga nestanka Ane Knežević je u toku, dok mediji sa Floride izveštavaju kako je David osumnjičen za njen nestanak, što dodatno komplikuje situaciju. Sumnjive okolnosti u vezi sa njenim odlaskom i nedostatak konkretnih informacija čine ovaj slučaj izuzetno zagonetnim, dok prijatelji i porodica Ane Knežević čekaju na nove informacije koje bi rasvetlile ovu misteriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading