SAHRANJENI NAJBOLJI DRUGOVI KOJI SU ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Nikoli i Radovanu nije bilo spasa - celo selo došlo da ih isprati!

Autor:

Hronika

17.03.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov odlazak ostavio je neizbrisivu prazninu u srcima najbližih, ali i celokupne zajednice.

SAHRANJENI NAJBOLJI DRUGOVI KOJI SU ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Nikoli i Radovanu nije bilo spasa - celo selo došlo da ih isprati!

Foto: Nemanja Pančić, privatna arhiva, Shutterstock

Gornji Milanovac je danas bio preplavljen tugom, dok je seosko groblje u selu Brđani postalo poprište poslednjeg ispraćaja dvojice mladih momaka, Nikole Školjevića (23) i Radovana Božovića (23). Nesrećni događaj, koji se odigrao u noći između petka i subote, ostavio je dubok trag tuge među meštanima, ali i širom opštine.

Velika podrška porodicama i zajednice

Sahrani dvojice mladića prisustvovali su brojni rođaci, prijatelji i meštani, koji su sa suzama u očima ispratili momke na večni počinak. Komšije su istakle da su Nikola i Radovan bili nerazdvojni drugovi, te da je selo ujedinjeno u tuzi i podršci njihovim porodicama. Osnovna škola "Kralj Aleksandar I" i Kulturno-umetničko društvo "Brđani" takođe su poslali svoje predstavnike da odaju počast preminulima.

Životi ugašeni na raskrsnici ulica

Podsećamo da se tragična nesreća dogodila na raskrsnici ulica Kursulina i Miloša Velikog, gde su Nikola i Radovan izgubili živote na licu mesta. Njihove porodice, kao i čitava zajednica, sada se suočavaju sa nenadoknadivim gubitkom.

Posebna podrška porodicama

Nikolu je na večni počinak ispratila porodica, uključujući oca Branka, majku Milenu i braću Ivana i Jovana, dok je Radovanovu sahranu obeležila prisutnost majke Vesne i sestara Jelene i Ivane. Njihov odlazak ostavio je neizbrisivu prazninu u srcima najbližih, ali i celokupne zajednice.

Dan žalosti i minut ćutanja

Opština Gornji Milanovac proglasila je sutrašnji dan za dan žalosti, dok će zastave biti spuštene na pola koplja. Prvi čas u svim školama započeće minutom ćutanja, dok će se sećanje na Nikolu i Radovana nastaviti kroz zajedničku tugu i podršku njihovim najmilijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading