"DRAGAN JE DOŠAO SA PREVIJANJA, BIO JE DOBRO, A ONDA SU NAŠLI TELO"! U ovoj kući su umrli brat i sestra kod Gornjeg Milanovca - ROĐACI JECAJU NAKON VELIKE TRAGEDIJE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

15.03.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija je potresla sve meštane.

"DRAGAN JE DOŠAO SA PREVIJANJA, BIO JE DOBRO, A ONDA SU NAŠLI TELO"! U ovoj kući su umrli brat i sestra kod Gornjeg Milanovca - ROĐACI JECAJU NAKON VELIKE TRAGEDIJE! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

U malom selu Sinoševići, nedaleko od Gornjeg Milanovca, vlada velika tuga nakon što su pronađena tela brata i sestre, Vere i Dragana, koji su, kako izgleda, umrli istog dana.

Dragan je nedavno pušten iz bolnice nakon operacije, nakon čega je umro u porodičnoj kući u kojoj je živeo sam sa sestrom, a onda je njoj, od tuge prepuklo srce.

Sinoć se saznalo za tragediju. Nema sada nikoga kod kuće. Draganov sin živi u Milanovcu, drži kafić tamo - kaže uznemireni rođak za Republiku.

 

 

On je dodao i da ih je njegov ujak obilazio nakon što je Dragan izašao iz bolnice, a pre tragedije je video i živog rođaka.

- Moj ujak ih je pronašao. Bio je Dragan živ tada. Vratio se sa previjanja nakon operacije - priča uplakan komšija i rođak.

Republika se nalazi u selu Sinoševići, a sve komšije u blizini vidno su potresene tragedijom.

- Znamo da se desilo, da su umrli brat i sestra, ali niko ne zna od čega - naveo je jedan meštanin.

Inače, sumnja se da je oboje izdalo srce i da nema elemenata krivičnog dela.

Podsećamo, Dragan je nedavno prošao kroz operaciju i otpušten je kući sa dobrim nalazima. Redovno je išao na previjanja u bolnicu, a na kontroli su doktori potvrdili da se dobro oporavlja.

Kada su prijatelji i rodbina primetili da se ne odzivaju na pozive, odlučili su da ih posete, a potom su naišli na potresan prizor.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading