MIROSLAV JE JEDVA ČEKAO DA SE OŽENI, GOVORIO JE DA NIKADA NA ŽENU NE BI DIGAO RUKU! Jezivi detalji ubistva kod Požege: Kad primi platu, Sanela bi mu sve uzela za cigare i rakiju!

Autor:

Hronika

15.03.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav je važio za kavaljera, a sve vreme je trpeo nasilje.

MIROSLAV JE JEDVA ČEKAO DA SE OŽENI, GOVORIO JE DA NIKADA NA ŽENU NE BI DIGAO RUKU! Jezivi detalji ubistva kod Požege: Kad primi platu, Sanela bi mu sve uzela za cigare i rakiju!

Foto: ST/Nemanja Pančić, RINA, Društvene mreže

Sanela S. (45) je osumnjičena za ubistvo Miroslava S. (55) koje se dogodilo prekjuče u selu Prijanovići, kod Požege. Prema izjavama rođaka, postoji sumnja da je Sanela godinama zlostavljala i tukla žrtvu. Takođe, pojavile su se nove informacije o Saneli.

Prema izjavi jedne komšinice, iako je Miroslav bio izuzetno pažljiv prema svojoj supruzi, Sanela ga je ubila.

- Ona ima tri braka iza sebe: iz prvog ima troje dece, iz drugog dvoje, a iz trećeg jedno dete. Kada se udala za Miroslava, on nije razdvajao decu sa kojima je pričala. Ona je bila veoma čudna, sa nekima nije razgovarala. Deca su videla kakva je i okrenula su se od nje, gledali su da je izbegavaju - otpočinje priču za Alo komšinica ubijenog Miroslava.

On je, kako svedoče komšije, bio veliki džentlmen, do te mere da je dopustio da ga žena tuče i zlostavlja.

- Uvek je govorio: “Ja nikada ne bih digao ruku na ženu.” Ona je zloupotrebila njegovu dobrotu. Kada bi on dobio platu, ona bi mu uzela novac da kupuje alkohol, cigarete, da ide u kafić da pije kafu. Na poslu su ga svi hvalili, kažu da nikada nije rekao da nešto ne može da uradi - bio je veoma vredan čovek, priča naša sagovornica.

On je, kako priča komšinica, “jedva čekao” da se oženi i da ima nekoga kraj sebe.

- Ona je dosta uticala na njegove prijatelje. Nije ni njegovom bratu dozvoljavala da dolazi kod njega, nekako ga je udaljila. Govorila je: “Prošla sam sito i rešeto”, sada vidimo kakva je bila. Umela je da se prikaže društvu kao "svetica", a zapravo je bila suprotno. Slabo je kontaktirao sa drugima, jer ga je non-stop posmatrala. Sve je bilo po njenom, a ako nije bilo tako, bilo je teško njemu - tvrdi komšinica za pomenuti portal.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading