DVE ŽENE NOŽEM PRESUDILE MUŽEVIMA ZA SAMO TRI MESECA! Užički kraj kao uklet, Mirjana veterinara ubola u leđa, Sanela Miroslava PRAVO U SRCE!

Autor:

Hronika

15.03.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užički kraj drugi put za samo tri meseca potresa tragedija.

DVE ŽENE NOŽEM PRESUDILE MUŽEVIMA ZA SAMO TRI MESECA! Užički kraj kao uklet, Mirjana veterinara ubola u leđa, Sanela Miroslava PRAVO U SRCE!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović, Facebook

Teško ubistvo dogodilo se u mestu Prijanovići, drugo od početka godine u užičkom kraju. Preksinoć je Miroslavu Stevanoviću (55) presudila njegova supruga Sanela (45) zadavši mu ubodne rane u predelu srca.

Prethodno ga je navodno gađala tiganjem i tom prilikom nanela nekoliko preloma u predelu lobanje. 

Za Sanelu su komšije rekle da je i ranije bila agresivna i nasilna, te da je tukla i zlostavljala Miroslava i pretila mu smrću. Sve se to, navodno, dešavalo kada popije, dok je on nju slepo voleo i oslovljavao je sa "ženče moje". U trenucima nasilja Miroslav ju je molio i da ga istuče, samo da ga ne ostavlja. 

Komšije su svedočile i da mu je spaljivala odeću i da je zimi išao oskudno odeven, samo u majici na kratke rukave, dok je ranije i pijana spalila tor, a svu njegovu imovinu rasprodala da ćerki napravi svadbu. Sanela je inače iz tri braka imala petoro dece.

Mirjana ubila Ratka posle Nove godine

Početkom godine isti kraj potreslo je ubistvo poznatog veterinara Ratka Lazovića (48) kome je presudila supruga Mirjana (37) ubodom u predelu leđa u čajetinskom selu Jevremovići.

Ovaj zločin odigrao se pred njihovo petoro dece, što ga čini još potresnijim i jezivijim.

Njihove komšije svedočile su za medije da su važili za skladnu porodicu, a da su svađe u njoj bile na nivou svakodnevnih porodičnih i da niko nije mogao da veruje šta će se dogoditi.

- On je radio kao veterinar, obilazio je sve kuće, svi smo ga znali. Bio je divan. Roditelji prosvetni radnici. Njegova majka Dina je čuvala decu, unuke, njegov otac je najstarije vozio stalno u školu, dok je ona terala svoj život. Imali su probleme kao i svaka porodica, to su bile svađe na nivou svađa koje ima svaka porodica, ali da će ovo da se desi niko nije sumnjao. Oni svi žive u jednoj kući, Ratkovi roditelji su u prizemlju, oni gore na spratu. Strašno, evo, celo selo je u šoku. Ništa im nije falilo, imali su sve, što se kaže. Jadna ta deca. Ali eto, Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje - izjavio je jedan od meštana sela Branešci za medije ranije.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Magvey

15.03.2024 14:17

Pomoc ugrozenim muskarcima