MAČKE LIZALE MIROSLAVLJEVU KRV, A SANELA MRTVA PIJANA ŠOKIRALA KAD JE REKLA KAKO JE NASTRADAO! Policija zatekla jezivu scenu na mestu ubistva kod Požege!

Autor:

Hronika

15.03.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je policija stigla, na Miroslavu su bile vidljive dve vrste povreda. Imao je prelom lobanje na dva mesta i ubodnu ranu u predelu grudi.

MAČKE LIZALE MIROSLAVLJEVU KRV, A SANELA MRTVA PIJANA ŠOKIRALA KAD JE REKLA KAKO JE NASTRADAO! Policija zatekla jezivu scenu na mestu ubistva kod Požege!

Foto: ST/Nemanja Pančić, RINA, Društvene mreže

Sanela S. (45) nakon svađe, ubila je svog muža Miroslava S. tako što ga je gađala tanjirom, a potom mu zabola nož u grudi.

Ubistvo se dogodilo juče u selu Prijanovići kod Požege.

Kad je policija stigla, na Miroslavu su bile vidljive dve vrste  povreda. Imao je prelom lobanje na dva mesta i ubodnu ranu u predelu grudi.

Čim je videla policiju, Sanela je rekla policiji da je Miroslav izvšio samoubistvo, iako je bilo i više nego očigledno da je čovek ubijen.

- Ona je po dolasku policije rekla da se Miroslav sam ubio i pravdala se da ona nije kriva, a na licu mesta zatečeno je i dosta mačaka koje su lizale krv ubijenog - otkriva za Alo! izvor blizak slučaju.

Sanela, koja je bila težak alkoholičar prema rečima komšija, bila je mrtva pijana u trenutku ubistva.

- Ona je te večeri muža poslala da kod komšija traži novac na zajam kako bi joj kupio rakiju. Kada je stigao kući ona se iznervirala što je došao praznih ruku i odmah je počela da se svađa, a onda je dohvatila nož i izbola ga - ispričala je rođaka supružnika.

Komšije su bile šokirane nakon što se desilo ubistvo u njihovoj okolini, izjavljujući da je Sanela zlostavljala svog muža, koji, kako kažu, "nije smeo ni da zucne" u njenoj prisutnosti.

- Nije smeo da je prijavi, pretila je da će ga ubiti - pričaju komšije.

Oni kažu da je Sanela bila veoma problematična, da je čak druge muškarc dovodila u Miroslavljevu kuću, a da on nije smeo ništa da joj kaže.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jova

15.03.2024 10:11

Hitno vratiti smrtnu kaznu. Pa ovu životinju ne treba još hraniti u zatvoru.