"TERA GA DA POZAJMI PARE, A ONA GA ČEKA NA KRAJU ULICE"! Komšije otvorile dušu nakon ubistva kod Požege: "Bio je dobar kao lebac, a ona mu rasprodala imovinu DA ĆERKI NAPRAVI SVADBU"!

Autor: M.V.B.

Hronika

14.03.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani mesta Prijanovići u šoku su nakon tragedije koja se desila.

"TERA GA DA POZAJMI PARE, A ONA GA ČEKA NA KRAJU ULICE"! Komšije otvorile dušu nakon ubistva kod Požege: "Bio je dobar kao lebac, a ona mu rasprodala imovinu DA ĆERKI NAPRAVI SVADBU"!

Foto: Republiak, Društvene mreže

U selu Prijanovići kod Požege, tišinu prethodne noći prekinuo je tragičan događaj. Lokalni stanovnici su u šoku nakon što je došlo do jezivog ubistva u domu supružnika Sanele S. (45) i Miroslava S. (55).

 

 

Prema rečima meštana, par je poznat po tome što su se povremeno svađali, pri čemu je Sanela pokazivala nasilno ponašanje. Ipak, niko nije mogao predvideti da će njihove razmirice eskalirati do tragičnog ishoda, gde je Sanela osumnjičena za ubistvo svog supruga Miroslava.

Naime, kako je Republika već pisala, na telu Miroslava vidi se i povreda glave, ali je smrtonosna rana zadata nožem u grudi nesrećnom čoveku. Pretpostavlja se da je Sanela sinoć bila pod dejstvom alkohola, da ga je prvo gađala, a potom ga i ubila.

Kako su za naš portal rekle komšije ovog para, Sanela je Miroslava terala i da pozajmljuje novac.

- Bio je dobar kao lebac. Zbog nje je pozajmljivao novac. Dođe i pita, a ona ga čeka na kraju ulice. Ovo joj je mislim treći brak. Rasprodala mu imovinu da bi ćerki napravila svadbu. Prodavao je ovce, da bi joj kupio kola. Bila je alkoholičar - rekao je sused od koga je Miroslav nekoliko puta tražio novac.

Podsećamo, policija je uhapsila Sanelu S. i odredila joj zadržavanje, a policija je saopštila da se tereti za krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je ona i sinoć poslala Miroslava da pozajmi novac da bi joj kupio rakiju, a kada je on došao praznih ruku kući, ona je dohvatila oružje i presudila supružniku. Meštani sela govore da je on nju zvao "ženče moje", a da on od nje nije mogao "ni da pisne", te da je konstantno trpeo nasilje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading