SORAJA DOBILA UPOZORENJE NAKON ZEMLJOTRESA: Ova stvar ju je ŠOKIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić podelila sa svojim pratiocima poruku koju je dobila!

SORAJA DOBILA UPOZORENJE NAKON ZEMLJOTRESA: Ova stvar ju je ŠOKIRALA! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ATAImages

Jutros je u 4.06 časova zemljotres jačine 5,4 stepeni po Rihteru pogodio Crnu Goru. Epicentar je bio 32 kilometra severozapadno od Nikšića, registrovan na dubini od 15 kilometara, a potres su osetili i stanovnici ove zemlje, ali i građani Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Nakon ovog jakog potresa, usledio je niz novih.

Multimedijalna ličnost Soraja Vučelić bila je budna u tom trenutku, a našla se na nekih 80 kilometara od potresa. u 4.11 dobila je poruku upozorenja.

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja dobila upozorenje

- Zemljotres u 4.06 h. Možda ste osetili podrhtavanje. Početna procena magnitude je 5,1 na otprilike 86,5 od epicentra - pisalo je u upozorenju.

Podsetimo, ranije se oglasio i voditelj Pinka Božo Dobriša, koji je progovorio o ovom zemljotresu.

- Veliki zemljotres je pogodio Crnu Goru, ali baš veliki. Dugo je trajao i jak je bio. Ljudi su u panici, treslo se kao nikada do sada - istakao je.

- Niko ne spava, svima je upaljeno svetlo u kućama. Baš se treslo. Ovako nešto u Kotoru se dugo ne pamti. Samo što mi slika nije pala na glavu - istakao je Božo Dobriša.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Shatterstock

Božo Dobriša osetio jak zemljotres

Nakon njega se oglasio i Marko Marković, koji je takođe osetio zemljotres.

- Jeste, bio je baš jak zemljotres i ako je bio jutros rano, mnoge je probudio zemljotres, pa i mene. Ja lično nisam paničar niti plašljiva osoba, al' znate kako , jako je neprijatna situacija, jer se u tom momentu osetiš nekako bespomoćno, tih par sekundi koliko traje, osećaj je kao da traje ne znam ni ja koliko i tad ono kažeš sebi: "Sve je Božijim rukama". U Podgorici koliko znam nema materijalne štete nigde, ali je narod uznemiren jako bio jutros - rekao je Marko za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading