ZVAO JE "ŽENČE MOJE", A ONA MU ZARILA NOŽ U SRCE! Novi detalji ubistva kod Požege: Bili tri godine u braku, "ljubav" obeležena žestokim nasiljem nad Miroslavom!

Autor:

Hronika

14.03.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Sanela pijana ubila muža.

ZVAO JE "ŽENČE MOJE", A ONA MU ZARILA NOŽ U SRCE! Novi detalji ubistva kod Požege: Bili tri godine u braku, "ljubav" obeležena žestokim nasiljem nad Miroslavom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, DRUSTVENE MREZE, Shuttestock

Miroslav S. Sanela S.

Sanela S. (45) sinoć je malo pre ponoći u selu Prijanovići kod Požege nožem usmrtila svog 55-godišnjeg supruga Miroslava S.

Kako navode izvori upoznati sa prilikama, Sanela je godinama zlostavljala svog muža, a on je od nje trpeo batine i "nije smeo ni da pisne".

Njih dvoje su se, kako javljaju mediji, venčali pre tri godine, a on je nju, od milošte, zvao "ženče moje".

Gađala ga, pa mu zarila nož u grudi

Nezvanično, svemu je prethodila žestoka svađa u njihovoj porodičnoj kući, a spekuliše se i da je Sanela bila pijana u trenutku izvršenja zločina.

Verovatno su se prethodno svađali, a onda je ona gađala muža sa nekim predmetom, moguće delom escajga, pogodila ga u glavu i kuhinjskim nožem ubola ga u grudi – javlja Informer od izvora bliskog istrazi. 

Čudno se ponaša 

Inače, mediji prenose i da se ona sve vreme ponaša neuobičajeno i daj ekontradiktorne izjave.

Čas je govorila da ga je gađala, pa da nije, pa kaže da ga je ubola nožem, pa onda da nije. Na telu Miroslava postoji povreda u predelu glave za sada nepoznatim predmetom, kao i ubodna rana u grudima. U svakom slučaju, doneto je rešenje o zadržavanju zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo - navodi sagovornik pomenutog portala. 

Sanela je uhapšena, a još se utvrđuju okolnosti pod kojim je došlo do zločina.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading