SANELA JE PIJANA ZASPALA SA CIGAROM I SPALILA TOR! Komšije progovorile nakon ubistva u Požegi - Miroslava tukla, ZAVRŠAVALA I U POLICIJI!

Autor:

Hronika

15.03.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Sanelu se u selu znalo da voli da pije i da je nasilna.

SANELA JE PIJANA ZASPALA SA CIGAROM I SPALILA TOR! Komšije progovorile nakon ubistva u Požegi - Miroslava tukla, ZAVRŠAVALA I U POLICIJI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, RINA, Društvene mreže

Sanela Stevanović (45) ubila je svog muža Miroslava (55) preksinoć u porodičnoj kući u mestu Prijanovići kod Požege. Isto veče je uhapšena, nakon čega joj je određen pritvor.

Kako je Republika pisala, Sanela je prvo Miroslava gađala to veče escajgom i posuđem, pa mu zarila nož u srce, od čega je nesrećni čovek i preminuo. Svemu je, navodno, prethodila svađa, jer je Sanela Miroslava poslala da pozajmi novac od komšija za rakiju, a on se vratio "praznih ruku".

- Bio je dobar kao lebac. Zbog nje je pozajmljivao novac. Dođe i pita, a ona ga čeka na kraju ulice. Ovo joj je mislim treći brak. Rasprodala mu imovinu da bi ćerki napravila svadbu. Prodavao je ovce, da bi joj kupio kola. Bila je alkoholičar - rekao je sused od koga je Miroslav nekoliko puta tražio novac za naš portal.

O njenom problemu sa alkoholom znalo se u mestu u gde su živeli, kao i o nasilju koje je trpeo Miroslav.

Komšije kažu i da je jednom pijana zaspala sa cigarom u ruci i da je izazvala požar.

- Ceo tor joj je zbog toga izgoreo. Tada su je odveli u policiju, ali su je brzo pustili. Sanela iza sebe ima tri braka i petoro dece, ali svi su pobegli od nj, samo joj je Miroslav bio odan. U toj kući su sami živeli - kazao je jedan meštanin za Informer.

Inače, Miroslav joj je govorio da će od nje trpeti i batine, samo da ga ne ostavi i pristajao je na sve, a niko nije mogao da pretpostavi da je spremna i da ga ubije. Živeli su u braku tri godine, a on je nju zvao "ženče moje" i bio patološki zaljubljen u nju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading